Mainos

Kioskimyyjä Bandidos-iskun keskellä: Kioskiin tuli verta vuotava mies

Tuusulan Bandidos-kerhon tiloista tuli vastapäiseen Aurankulman kioskiin verta vuotava mies, joka pyysi myyjältä apua.

Bandidosin kerhotilojen viereisen kioskin myyjät joutuivat tänään iltapäivällä keskelle Bandidos-liivijengin väkivaltaa.

Yksin kioskissa olleen myyjän henkiseksi tueksi tapahtumien jälkeen tullut työntekijä kertoo, että kioskiin tuli Bandidosin tiloista verta vuotava mies, joka pyysi myyjää soittamaan apua.

– Hänellä oli ollut kommandopipo pään päälle rullattuna ja kädet teipattu jollain teipillä. Sieltä oli vuotanut jonkin verran verta, eli häntä oli ilmeisesti viillelty puukolla ranteisiin. Hän oli myös väittänyt, että häntä on puukotettu ja hakattu golfmailalla, nimettömänä pysyttelevä myyjä kertoo.

Kioskissa yksin ollut myyjä soitti poliisit paikalle.

– Kun poliisit olivat tulleet, henkilö oli kertonut, että hänet oli käsketty tulla ryöstämään myyjä ja myös tappamaan hänet. En tiedä, kuinka todenperäinen väite on, mutta näin hän oli kertonut. Hän ei kuitenkaan ollut käyttäytynyt uhkaavasti, mutta kun poliisi oli tullut paikalle, hän oli vetänyt jostain takin sisästä veitsen, jolla tämä uhkaus oli ollut kuulemma määrä toteuttaa, myyjä jatkaa.

Kerhosta eronnut mies?

Hän ei osaa sanoa, oliko mies Bandidos-liivijengin jäsen.

– Sitä en valitettavasti osaa sanoa. Ei hänellä ainakaan ollut mitään liivejä päällä, normaali tumma talvitakki päällä ja farkut jalassa. Poliisille hän oli selittänyt, että hän on eronnut jengistä aiemmin, myyjä kertoo.

Myyjän kertoman mukaan mies oli vastustanut voimakkaasti lähtöä poliisin mukaan, sillä hän oli halunnut, että hänen tyttöystävänsä haetaan kerhotiloista.

Myyjän mukaan kioskiin tullut mies oli ollut sekava ja myös muissa aineissa kuin alkoholin vaikutuksen alaisena.

Nyt poliisit piirittävät myyjän mukaan Bandidosin tiloja.

– Poliisit ovat ympärillä hampaisiin asti aseistautuneena ja tähtäilevät Bandidosin tiloja kohti. Tänne ei pääse eikä täältä pääse pois.

Bandidosista ei ole tähän asti myyjän mukaan ollut häiriötä kioskille.

– He käyvät jonkin verran asiakkainakin, ja käyttäytyvät ihan asiallisesti. Tietysti kun poliisit ovat piirittäneet tiloja, he ovat sulkeneet kadut ja se häiritsee toimintaa. Meihin ei kuitenkaan ole kohdistunut aiemmin mitään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.