Mainos

Kingin uusi näyttelijälupaus Linda Wiklund tunnustaa: "Huumorini on röyhkeää ja härskiä"

Musiikkikomediashow Kingi tekee paluun tänä keväänä. Mukana ohjelmassa nähdään uusi näyttelijätulokas Linda Wiklund.

Suurelle yleisölle vielä toistaiseksi tuntematon turkulainen näyttelijä Linda Wiklund pääsee näyttämään komedialahjansa kevään hulvattomimmassa ohjelmassa.

Nainen uskoo pärjäävänsä muiden huippulahjakkaiden näyttelijöiden rinnalla hyvän heittäytymiskykynsä ansiosta.

– Minulla on hyvä huumorintaju ja hyvä rytmitaju, mikä on aina ollut valttini komedian tekemisessä. Huumori on röyhkeää ja härskiä. Onneksi ohjelma tulee olemaan suurimmilta osin käsikirjoitettua, koska sitä ei tiedä mitä suusta tulee, jos tarvitsee improvisoida. Luultavasti heittäytyminen on vahvuuteni, näyttelijä kuvailee.

Näyttelijä Mikko Nousiaisen kanssa naimisissa oleva kaunotar pohtii, miten elämä tulee muuttumaan tulevan tähteyden myötä.

– Olen aika erakkoluonne. Viihdyn metsäpoluilla ja olen mieheni kanssa paljon mökillä. Luulen, että ihan kauheasti minua ei verkkarit jalassa siellä koirapuistoissa tunnisteta, nainen kommentoi.

Kingi on musiikkikomediashow, jossa 7 fiktiivistä kilpailijaa osallistuu vain hitusen Idolsia, Voicea, Talentia ja X-Factoria muistuttavan laulukilpailun finaalivaiheeseen.

Puolitoistatuntinen liveshow seuraa joka viikko tiiviisti kilpailijoiden ikimuistoista matkaa tässä kaikkien aikojen suosituimman kilpailun 18. tuotantokaudella.

Ohjelman hostina toimii Jaakko Saariluoma ja näyttelijöinä nähdään Wiklundin lisäksi Kalle Lamberg, Anna-Maija Tuokko,Jarkko Niemi,Pirjo Heikkilä,Severi Saarinen ja Mika Eirtovaara.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kingi keväällä 2018 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.