Kimi Räikkösen MM-voitto sekoitti Tulosruudun – studiossa juotiin jopa kuohuvat! Tältä näytti massiivinen Kimi-paketti sensaatiomaisena F1-päivänä

Kimi Räikkösen MM-tittelistä tasavuosia! Tulosruutu juhlisti sensaatiomaista F1-mestaruutta valtavalla Kimi-paketilla 21. lokakuuta 2007 8:46
Lokakuun 21. päivän Tulosruutu oli täynnä Kimi Räikkösen mestaruusjuhlia.

Kimi Räikkösen voittama formula ykkösten maailmanmestaruus lokakuussa 2007 sai tuolloin suuret mittasuhteet myös lokakuun 21. päivän illan Tulosruudussa.

Tämä artikkeli on julkaistu alun perin 21. lokakuuta 2020. Nyt se julkaistaan uudelleen Räikkösen F1-uran päättymisen kynnyksellä. 

Pääkuvan video: Lokakuun 21. päivän Tulosruutu vuonna 2007 oli täynnä Kimi Räikkösen mestaruusjuhlia.

Mika Saukkosen ankkuroima kahdeksan minuutin Tulosruutu-lähetys (katsottavissa pääkuvan videolta) koostui lähes tulkoon pelkästään Räikkösen mestaruuteen liittyvistä jutuista.

Lähetyksessä Räikkönen lausui unohtumattomat sanat.

– Aika voittajaolo nyt. Ei varmaan uskonut, että me pystytään vielä voittamaan ja aika paljon saatu paskaa joka suunnasta, mutta me ollaan uskottu koko ajan, että me pystytään tulemaan takaisin ja ollaan taisteltu niin kauan kuin on ollut mahdollista, Räikkönen tiivisti Oskari Saaren haastattelussa.

Tulosruutu vieraili myös Kimi vanhempien Paula ja Matti Räikkösen kotona seuraamassa mestaruustunnelmia.

Mika Saukkonen päätti lähetyksen hörppäämällä kuplivaa juhlajuomaa Räikkösen mestaruuden kunniaksi. Entä oliko Räikkönen ottanut gorillapuvun mukaan mestaruusjuhlia varten? Tästä ja muusta mestaruusillan huumasta lisää jutun videolla.

Lue myös:

    Uusimmat