F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Kimi Räikkönen sätti talliaan kovasanaisesti – varikkomuurin huolimattomuus hidasti suomalaisen menoa

6:06
Tulosruudun F1-raportti perjantaina 31.7.

Antonio Giovinazzi pilasi Kimi Räikkösen kierroksen Britannian GP:n kolmansissa harjoituksIssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
La: aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen sanoi kaksi viikkoa sitten ajetun Unkarin GP:n aika-ajon jälkeen, ettei Alfa Romeo ollut varsinaisesti tehnyt itselleen palvelusta tietyissä asioissa. Tämä johti siihen, että Räikkönen ja Giovinazzi jäivät Hungaroringillä kahteen viimeiseen lähtöruutuun.

Torstaina Silverstonessa Räikköseltä kysyttiin täsmennystä siihen, mitä hän oli tarkalleen ottaen tarkoittanut Unkarissa antamallaan lausunnolla.

– Se pätee niin omaan ajamiseeni kuin siihen, miten koko talli työskentelee kisaviikonlopun aikana, Räikkönen tiivisti menemättä sen tarkemmin yksityiskohtiin.

Britannian GP:n kolmansien harjoitusten loppuhetkillä tv-lähetyksessä tarjottiin melko selkeä esimerkki siitä, miten Alfa Romeo ei tee itselleen palveluksia.

Räikkönen lähestyi Silverstonen radan 16:tta mutkaa nopealla kierroksellaan, kun hän joutui nostamaan jalkaa kaasulta. Edellä ajanut Giovinazzi ei tehnyt tallikaverilleen riittävästi tilaa.

– V***u soikoon, jos emme saa edes omaa autoamme pois tieltä viimeisessä mutkassa. V***n typerää, Räikkönen lähetti terveisensä varikkomuurille.

Koska tilanne sattui harjoituksissa, sillä ei sinällään ollut kovin suurta merkitystä Alfa Romeolle tai Räikköselle. Suomalaiskuljettajan kovasanaisten moitteiden jälkeen voisi kuvitella, ettei vastaavaa virhettä enää tapahdu.

Giovinazzi oli Britannian GP:n kolmansien harjoitusten 17. nopein, Räikkönen 19. nopein.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja