Kimi Räikkönen näytti venäläiskuskille kaapin paikan – ”Vanhalla miehellä on vielä aseita taskussaan”

Venäläiskuski Daniil Kvjat oli innoissaan Kimi Räikköstä vastaan käymästään taistelusta, joka päättyi Ison-Britannian F1-kisassa Alfa Romeon suomalaiskuskin voittoon.

Räikkönen menetti kisan alussa sijoituksen McLarenin Carlos Sainzille ja putosi 12:nneksi, mutta onnistui taistelemaan tiensä MM-pisteille kahdeksanneksi.

Toro Rossolla ajava Daniil Kvjat jahtasi vuoden 2007 maailmanmestaria vesi kielellä. Ohi hän ei kuitenkaan päässyt. Räikkönen pidätteli Kvjatia takanaan viimeiset seitsemän kierrosta neljä kierrosta kuluneemmilla kovilla renkailla.

– Se oli tasaista. Olin jo melkein saavuttamassa hänet, mutta vanhalla miehellä on vielä jotain aseita jäljellä taskussaan, Kvjat hymyili C Moren haastattelussa.

– Se on okei, se oli nautinnollista, mutta halusin olla kahdeksas. Kisa oli siitä huolimatta fantastinen, koska en missään vaiheessa viikonloppua ollut sujut auton kanssa. Ongelmat haittasivat meitä vähän eilen, mutta tänään kisa oli kokonaisuutena erittäin vahva, Kvjat jatkoi.

Räikköstä harmitti lähinnä suoravauhdin puuttuminen. Sen takia hän ei Toro Rosson Alexander Albonin lisäksi juuri ohituksilla väläytellyt.

– Aina kun pääsi jonkun perään DRS:llä (avattavalla takasiivellä), niin ei niistä päässyt ohi. Ainakin pystyi pitämään takana tulevat sen avulla perässä.

– Lopussa kun pääsi vihdoin ohi, kun renkaat loppuivat siltä toiselta Toro Rossolta, niin aika lujaa sai mennä, että sai pidettyä perässä, Räikkönen tiivisti.

Lue myös:

    Uusimmat