Ketsuppiuutinen villitsi lukijat – mutta ei ketsupin käyttäjiä

Netissä on tänään levinnyt villisti uutinen ketsuppikuppien käyttämisestä väärin. Amerikkalaisen Foodbeast-nettisivuston toimittaja nimittäin paljasti, että pikaruokapaikoissa käytetty pikkuruinen kuppi avautuu huomattavasti isommaksi ja nielee näin sisäänsä enemmän ketsuppia.

Useat lukijat (ja ketsupin käyttäjät) uutinen tuntuu todellakin yllättäneen. Juttua on seurattu ja jaettu netissä käsittämättömän paljon, esimerkiksi pelkästään MTV3:n sivuilla juttua on luettu tämän päivän aikana yli 300 000 kertaa. Vertauksen vuoksi kerrottakoon, että toiseksi suosituinta uutista on luettu noin 35 000 kertaa.

"Vaikuttaa lössölle ja huteralle"

Suomalaisissa pikaruokapaikoissa ketsuppia näytettiin tänään kuitenkin truuttaavan kuppiin pääasiassa entiseen tapaan. Esimerkiksi perheensä kanssa hampurilaisella olut Felix Lüqckille ketsuppikupin käyttö toisella tavalla ei ollut tullut mieleen.

– Ehkä joskus junnuna tuli käytettyä ketsuppipommeina, Lüqck totesi.

– Mut nyt kun käyttää vähän järkeä, niin ehkä sen voi levittä periaatteessa lautaseksi, mies hokaisi.

Lüqck testasi levitettyä ketsuppikuppia ja totesi siihen menevän ketsuppia huomattavasti reilummin.

Miehen maailmaa ei tieto ketsuppikupin oikeasta käytöstä kuitenkaan mullistanut. Lüqckin mukaan kun yksi kuppi riittäisi joka tapauksessa.

– Eli todella turha tieto. Ainakin omasta mielestäni, Lüqck naurahti.

Myöskään MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla tieto kupin "oikeasta" käytöstä ei riehaannuttanut.

– Aion kyllä jatkossakin käyttää kuppeja avaamattomina, koska tuo avattu vaikuttaa minusta todella lössölle ja huteralle. Ehkä ensi mäkkärireissulla kuitenkin kokeilen avata yhden kupin, ihan huvikseni, eräs keskustelija totesi.

Joko olet itse testannut ketsuppikupin "uutta" käyttöä? Näin se toimii

Lue myös:

    Uusimmat