Mainos

Kesän kuumimmat letit – ota mallia julkkiksista!

Hollywood-julkkikset ovat ihastuneet tähän kampaukseen. Ei väliä kiedotko hiuksiisi sotkuisen vai siistin letin, kaikki kelpaavat!

Tämän kesän muodikkain kampaus koristaa myös Hollywood-tähtien hiuksia. Letin saa tehtyä nopeasti, ja lopputulos on tyylikäs, vaikka aikaa hiusten laittamiseen olisi aamulla aikaa vain hetki.

Kalanruotoletti

Unohda päänahkaa kiristävät letit! Tavallisesta letistä eroava ulkonäkö kiinnittää huomiota ja on erikoisen näköinen. Aloita letittäminen korvan korkeudelta. Jaa hiukset kahteen osioon.

Ota vuorotellen kummastakin osiosta ohut kaistale, jonka siirrät toisen kaistaleen päälle. Jatka näin letin loppuun saakka. Kiepauta letin päässä sen ympärille hiusosio, ja kiinnitä se pinnillä. Näin letti näyttää luonnolliselta, eikä väärän värinen hiuslenkki ole ongelma.Näyttelijätär Diane Kruger näyttää esimerkkiä, kuinka letti sopii myös punaiselle matolle.

Hiusrajaletti

Tämän letin voit tehdä joko pörröisenä tai tiukkana. Mitä paksumpi letti, sitä huolettomamman lookin saat. Tee letti pitkin hiusrajaasi. Ei haittaa, vaikka osa siitä valuisi otsallesi. Kiinnitä letti parilla pinnilllä ja sido loput hiuksesi suttuiseksi nutturaksi. Juontaja Alexa Chung on valinnut ison pörröisen letin koristamaan otsaansa.

Puoliksi letti, puoliksi poninhäntä

Jennifer Lopezin erikoisen letin tekee mielenkiintoiseksi sen ulkonäkö kahden eri osion välillä. Kiiltävä lettiosa ja tavalliseksi poninhännäksi jäävä osio luovan mielenkiintoisen vastakohdan keskenään.

Kiinnitä hiuksesi tiukalle poninhännälle korvien korkeudelle pään takaosaan. Letitä pieni pätkä hiuksia. Kiinnitä letti toisella hiuslenkillä ja tee vapaaksi jääviin hiuksiin laineita. Hyvännäköiset laineet saat, kun peset hiukset illalla ja annat niiden kuivua yön yli letitettyinä.

Tuplaranskis

Siisti pään kummallekin sivulle vedetty ransalainen letti sopii hyvin esimerkiksi juhlakampauksesksi. Jaa hiuksesi kolmeen osaan. Letitä sivuosiot ranskalaisille leteille ja yhdistä vapaaksi jääneeseen keskimmäiseen osaan. Jessica Alban letitetyt hiukset on sidottu niskaan löysälle nutturalle.

Sivuletti

Arkisten lettien ehdoton ykkönen. Toimii parhaiten hiuksissa, jotka ovat pitkät ja kerrostetusti leikatut. Aloita letittäminen niskasta ja jätä letin pää suttuisen näköiseksi pörröttämällä sitä. Muotoilutuotteet ovat hyvä apu sotkuisen vaikutelmaan saamiseksi.


MTV3/Helmi

Lähde: InStyle.com

Kuvat: WireImages/Gettyimages

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.