Kenen reitti kulki Kuopion keskustan läpi? Yöllinen sotkija jätti jälkeensä punaista väriä ja tuhansien eurojen vahingot – "erittäin haastavaa ja kallista"

Itä-Suomen poliisi kaipaa vihjeitä henkilöstä tai henkilöistä, jotka ovat jättäneet viime yönä jälkeensä runsaasti tageja Kuopion keskustan kiinteistöihin. 

Poliisille ilmoitettiin tänään taloyhtiöiden seiniin kirjoitetuista tageista. Tutkinnassa on ilmennyt, että tageja on maalattu pitkin Kuopion keskustaa. Ensimmäiset tai viimeiset tagit on maalattu Satamakatu 16 kohdalla lähellä Väinölännimeä.

Yöllisen sotkijan kulkureitti on kulkenutpoliisin mukaan edelleen Satamakatu 8:a, Koljoniemenkatu 5:tä, Niemenkatu 18:ta, vahtivuorenkatu 13:a ja Sepänkatua pitkin.

Kaikkiaan toistaiseksi esille tulleiden tagien liukumäärä on 16 kpl. Tagit on maalattu punaisella maalilla.

Varovaisen arvion perusteella aiheutetut vahingot voivat nousta useisiin tuhansiin euroihin. Tagien poistaminen kivestä, tiilestä ja betonista on erittäin haastavaa ja kallista.

Poliisi pyytää vihjeitä tekijästä. Vihjeet voi ilmoittaa vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja