Käykö Katea kateeksi? Ole oman elämäsi prinsessa!

Vaikka prinssi William on jo valinnut prinsessansa, on sinulla silti mahdollisuus oppia oman elämäsi prinsessaksi.

Prinsessamaisesti käyttäytyminen voi vaatia hieman totuttelua, mutta näillä kohtalaisen helpoilla ohjeilla pääset alkuun.

Kun alat valmistautua prinsessaksi, hymyile ja mieti, kuinka kaunis todella olet. Kuuntele samalla satumaista suosikkimusiikkiasi.

Ole huoliteltu. Käytä hienoa käsintehtyä kosmetiikkaa ja anna luonnon tehdä sinusta niin kaunis kuin olet. Pese kätesi merisuolalla, jotta kätesi pehmenevät. Käytä myös aromaattisia öljyjä, jotka saavat kätesi näyttämään luonnollisilta.

Pese hiuksesi, ja harjaa niitä kauan ja hartaasti. Laita sitten hiuksesi ylös kampauksella. Tärkeintä on luonnollisuus.

Käytä meikissäkin luonnollisia, kevyitä värejä.

Pukeudu tyylikkäästi ja hienostuneesti. Vältä tahmeaa, paljastavaa tai sopimatonta. Hatut, pastellit ja sukukalleudet sopivat prinsessalle.

Laita sukkahousut jalkaan. Etsi prinsessamekkosi, ja nojaa sitä kehoasi vasten, laula ja tanssi ympäriinsä samalla kun puet asua päällesi. Aseta tiara päähäsi.

Jos aiot elää prinsessana kauemminkin, valitse paikallinen suunnittelija ja suosi häntä. Osta eettisesti.

Prinsessa kuuntelee, muttei puhu

Hymyile, ole armollinen, kohtelias ja kärsivällinen. Kommunikoi muiden kanssa. Kuuntele tarkkaan, mitä toisilla on sanottavaa, sillä prinsessana haluat aina kuunnella muita. Älä kuitenkaan oleta, että kaikki mitä sinä haluat sanoa, kiinnostaisi muita. Puhu kevyesti ja yksinkertaisesti.

Keksi trendi, jota toiset haluavat seurata. Ole itsenäinen, tyylikäs ja järkevä ihminen.

Käyttäydy kuin nainen. Istu suorassa, kävele selkä suorana, äläkä koskaan pureskele purkkaa. Näin viestit arvokkuutta ja kunnioitusta itseäsi kohtaan.

Ole varma. Ole aina mukava. Ole armollinen, äläkä halveksi tai tuomitse muita. Ole huoleton, mutta hienotunteinen.

Prinsessa ei piere

Huomioi vanhempasi. He ovat kuitenkin kuningas ja kuningatar, joten luultavasti joudut hyödyntämään heidän elämänkokemustaan.

Ole lojaali ystävillesi, ja vilpitön tuttaviasi kohtaan. Jokainen on tärkeä prinsessalle ja kaikki arvostavat prinsessaa.

Ole oma itsesi kotona, ja muodollinen julkisesti. Kotipersoonasi voi avata hiuksensa silloin tällöin. Julkisuudessa prinsessa on kuitenkin aina prinsessa, parhaine tapoineen ja puolineen, täynnä hyvää tahtoa.

Järjestä tyylikäs illallinen. Jokainen nauttii hyvin järjestetystä iltamasta kiltin emännän hoivissa. Lisäksi saat varmasti kukkia ja lahjoja, joista jokainen prinsessa tykkää.

Prinsessa ei saa piereskellä

Prinsessoilla on monta harrastusta, mutta niihin ei liity roskaaminen, tai mikään muukaan epämiellyttävä.

Vältä kiroilua ja yritä olla pieraisematta julkisesti. Jos niin tapahtuu, pahoittele sitä.

Muista suosikkiprinsessasi värit! Tuhkimon väri oli sininen, Prinsessa Ruususen vaaleanpunainen, Kaunotar Bellen väri keltainen.

Ja ennen kaikkea, muista hankkia itsellesi kuninkaallinen nimi.

Kuvat: Colourbox.com, Shutterstock.com

MTV3/Siiri L'Ecuyer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja