Kaunista ihoa luonnollisesti

NIVEA Natural Beauty -sarja tasoittaa ja kirkastaa ihoa luonnollisesti. Tuotteiden avulla ihosta tulee kauniin sävyinen myös ilman meikkivoidetta.

Noin 35 prosenttia suomalaisista naisista käyttää meikkivoidetta päivittäin. Kaksi kolmasosaa ei siis käytä meikkivoidetta, mutta haluaa silti tasaisen ja luonnollisen näköisen ihon. Erityisesti nuoret, 25–35-vuotiaat naiset toivovat ihonhoitotuotteiltaan hoitavuutta ja keveyttä, mutta eivät halua vielä käyttää anti-age-tuotteita. NIVEA Natural Beauty -sarja on kehitetty heille – hoitavuutta, kirkkautta ja kevyttä tasoittavuutta kaipaaville.

NIVEA Natural Beauty -tuotteiden tehoaineina on kashmir-proteiineja ja mangomaitoa. Ne kosteuttavat, tasoittavat ja hoitavat ihoa. Tuotteet vaikuttavat välittömästi: ihosta tulee tasainen, hyvin kosteutettu ja pehmeä.

NIVEA Natural Beauty -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niissä on nuorekkaan naisellinen tuoksu.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Daily Peeling

Kuoriva puhdistusgeeli on erittäin mieto ja sen kermainen vaahto puhdistaa kasvot hellästi. Meikki ja

ihon pinnan kuolleet iho solut poistuvat tehokkaan hellävaraisesti. Puhdistusgeeli sopii päivittäiseen käyttöön.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Moisturizer

Erittäin pehmeän ja kevyen päivävoiteen hoitava koostumus heijastaa valoa ja tasoittaa ihon pieniä epätasaisuuksia väripigmenteillä. Iho näyttää tasaiselta ja luonnollisen kauniilta.

NIVEA Natural Beauty Beautifying Eye Care

Silmänympärysvoide heijastaa valoa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Voide toimii valokynän tavoin ja vaalentaa tummia silmänalusia. Silmänympärysvoidetta on helppo käyttää kulmikkaan suuttimen avulla.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat