Mainos

Katsojat kiittävät Auvisen vanhempia rohkeudesta

Hiukan alle vuosi Jokelan tapahtumien jälkeen Pekka-Eric Auvisen vanhemmat, äiti Mikaela Vuorio ja isä Ismo Auvinen astuivat 45 minuuttia -ohjelmassa julkisuuteen. Tarinansa avulla vanhemmat toivoivat voivansa estää nuorten väkivaltaa tulevaisuudessa.

Ohjelman toimitukseen on ohjelman aikana ja pian sen jälkeen virrannut kymmeniä yhteydenottoja, joiden viesti oli käytännössä kaikissa samansuuntainen:

"En osaa edes sanoiksi pukea, miten hyvä ja tärkeä tämä haastattelu oli."

”Todella hienoa ja rohkeaa Pekka-Eric Auvisen vanhemmilta tulla julkisuuteen kertomaan oma näkökulmansa tapahtuneeseen. Toivon että heidän rohkea esiin astuminen avaisi silmiä tajuamaan, että nuoret eivät voi hyvin. Ja että jotain on tehtävä, jotta tulevaisuudessa yhdenkään vanhemman ei tarvitsisi käydä samanlaisia asioita läpi.”

Ihmiset toivottivat perheelle jaksamista ja siunausta. Katsojien mielestä haastattelu sai punnitsemaan uudelleen omia elämänarvojaan.

"Kilpailu ja paineet kun eivät jää kouluun vaan pahenevat työelämään siirryttäessä. Tulosta pitää tehdä, ja alalla kuin alalla kahden tai kolmen ihmisen työt teetetään yhdellä."

”Mielestäni Pekan vanhemmat ovat erittäin rohkeita ihmisiä kun uskaltavat tuoda kasvot näinkin kipeälle tapahtumalle. Pienen pojan äitinä sain paljon ajateltavaa tulevaisuuden kasvatukseen ja rohkeutta pyytää apua tarvittaessa. Kiitos teille rohkeudestanne ja koskettavista sanoistanne, toivon teille kaikkea hyvää jatkossa ja voimia tulevaisuudelle!”

(MTV3)

Lue lisää:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.