Mainos

Katso kuvat: Kuumat julkkikset silmälaseissaan

Usein kuulee puhuttavan siitä, miten miehet salaa himoitsevat kilttejä nörttityttöjä. Tietokonenörtin olemukseen usein kuvattavat silmälasit sopivat myös julkkiskaunottarille enemmän kuin hyvin!

Nelisilmäksi ja rillipiruksi nimitteleminen on niin ala-astelaista. Silmälasit voivat myös heijastaa kantajansa persoonaa, ja olla omalaatuinen asuste. Toisinaan raskaiden pokien alle on myös hyvä piiloutua kuvaajilta.

Yhteistä monien julkimoiden suosimille silmälaseille ovatkin paksut sangat ja jämäkkyys. Silmälaseja ei yritetä häivyttää otsatukan alle, vaan niitä esitellään rohkeasti!

Useat julkkikset ovat käyttäneet silmä- ja aurinkolaseja myös ollessaan paparazzien hyökkäyksen kohteena.

Jotkut ovat oppineet menneisyydestään, ja jättäneet nyttemmin silmälasit kotiin... Kannattiko muutos?

Katso kuvat silmälasipäisistä julkimoista alta!

Tunnistaisitko kuvien naiset samaksi leidiksi? Näyttelijä Megan Fox poseerasi näinkin luonnollisessa meikissä, silmälasit päässään vielä vuonna 2007!

Nyttemmin naisen hienostuneesta imagosta ovat silmälasit karisseet pois.

Myös Cheryl Cole näyttää nyt täysin erilaiselta kuin vuonna 2006. Neidon muhkea hiuspehko ja laitettu olemus eroavat suuresti kuvaajien bongaamasta, silmälasipäisestä Colesta.

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Chloë Sevigny on tunnettu omalaatuisista tyyliratkaisuistaan punaisella matolla. Naisen nenällä ovatkin keikkuneet myös nämä kaksiväriset silmälasit.

Alias-sarjassa maailmaa pahiksilta pelastanut Jennifer Garner kuvattiin silmälasit päässä ja tukka ylös kietaistuna. Tavanomaisessa lookissaan Garner voisi piipahtaa vaikka lähikauppaan, niin tavikselta hän on onnistunut näyttämään!

Näyttävän uran musiikin alalla tehnyt Alicia Keys suosii rillirintamalla mustia, suuria aurinkolaseja. Nainen on toisinaan kuvattu myös tavallisissa silmälaseissa, mutta mustien linssien tuoma salaperäisyys sopii naiselle enemmän kuin hyvin.

Silmälaseista tai muistakaan asusteista puhuttaessa ei voi sivuuttaa Lady Gagaa, jonka omalaatuiseen tyyliin on mahtunut kaikenlaisia aurinkolaseja hillityistä John Lennon -mallisista pyöreistä linsseistä alkaen.

Silmälasit – myös julkkismiehille

Myös miesrintamalla silmälasit näyttävät hyviltä – ainakin, jos niitä kantaa ikuisesti charmikas Richard Gere. Myös Johnny Depp on sinisten aurinkolasien lisäksi bongattu joskus näissä vahvasankaisissa laseissa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Celebritysnap.com, Zimbio.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.