Kate Beckinsale: Maailman seksikkäimmän naisen leiman kantamisessa on riskinsä

Seksisymbolina pidetty Kate Beckinsale kokee, ettei seksisymbolin leimasta ole hänelle erityistä hyötyä. Näyttelijätär on käynyt leiman vuoksi läpi itsetunto-ongelmia.

38-vuotias seksisymboli, näyttelijä Kate Beckinsale kertoo, että maailman seksikkäimmän naisen leiman kantamisessa on oma riskinsä.

– Maailman seksikkäimmän naisen leiman kantamisessa on omat riskinsä. Se ei ole aina yksinomaan hyvä asia, Beckinsale kertoo.

– Siitä tulee sellainen olo, ettei halua enää koskaan harrastaa seksiä tai näyttäytyä bikineissä, näyttelijätär tarkentaa.

Beckinsale ei itse ole tuntenut itseään erityisen seksikkääksi tai naiselliseksi pitkään. Vasta tavattuaan nykyisen puolisonsa Len Wisemanin hän oppi tuntemaan olonsa mukavaksi omissa nahoissaan.

– En tuntenut itseäni viehättäväksi ennen kuin täytin 29 ja tapasin Lenin, häikäisevän kaunis Beckinsale kertoo.

Nykyään näyttelijätär on oppinut ottamaan ilon irti saamastaan huomiosta.

– Minusta oli ihan mukavaa kävellä ympäriinsä ja tuntea oloni naiselliseksi ja viehättäväksi. Minä nautin vapauttavista hetkistä, hän kertoo.

Vaikka Beckinsale täyttää parin vuoden päästä 40 vuotta, ei hän koe vartalossaan tapahtuneen vielä muutoksia.

– Kasvoni eivät ole alkaneet roikkua yhtäkkiä, en ole lihonut yllättäen kymmentä kiloa, joista en pääse eroon, eikä minulla ole partaa. Se tulee luultavasti vielä tapahtumaan, mutta niin ei ole vielä käynyt, Beckinsale vitsailee avoimena.Lähde: Daily Mail

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja