Kärppien katastrofikausi päättyi kauniisiin kuviin – "Arvostan tätä hetkeä"

Hieno hetki Raksilan jäähallissa - oululaiskannattajat omiensa tukena myös täydellisen mahalaskun hetkellä 1:34
Hieno hetki Raksilassa – kesälomille lähtenyt Kärppien miljoonamiehistö saa upeat suosionosoitukset.

Kärppien kausi päättyi SM-liigan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, kun KooKoo oli ratkaisevassa ottelussa parempi murskaluvuin 50.

Kärppien ottelut pudotuspeleissä eivät saaneet oululaisia liikkeelle. Ensimmäistä KooKoo-ottelua maanantaina seurasi noin 2 700 katsojaa, torstaina paikalla oli nelisentuhatta silmäparia.

Osa yleisöstä poistui torstaina kesken ottelun KooKoon ryöpytyksen keskellä, mutta uskollisimmat kannattajat eivät hylänneet joukkuettaan. Taiston tauottua jäällä nähtiin hieno hetki, kun pettymyksen kyyneleitä nieleskelleet Kärppä-tähdet kiersivät kiittämässä fanijoukkojaan. Äänekäs kannustus osoitti, että kehnoista yleisöluvuista huolimatta aivan koko Oulu ei ollut hylännyt pahasti flopannutta joukkuetta.

– Arvostan tätä hetkeä. Joukkue karvaan ja karun tappion hetkellä jaksaa viettää ajan jäällä, ja Kärppä-fanit päädyssä antavat sen tuen, mitä joukkue tarvitsee tässä tilanteessa, joka on tietenkin karvas. Iso pettymys, joukkueelle ja faneille, C Moren selostaja Jani Alkio tunnelmoi.

Voit katsoa videon tilanteesta pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat