Kärpät hassutteli melkoisilla ”vahvistuksillaan” – liigaseuran harjoituksissa NHL-tähtiloistoa

Tulevaan SM-liigakauteen valmistautuvan Oulun Kärppien harjoituksissa on riittänyt viime päivinä ylimääräistä kuhinaa. Oululaisseuran harjoitteluvahvuuteen on liittynyt NHL-tähtitason osaamista.

Kärpät päättikin ottaa aiheesta ilon irti.

– Aamulla Raksilassa oli A-nuorilla harjoitukset, Kärpät totesi.

Päivityksen kuvissa näkyi kuinka Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne, Anaheim Ducksin puolustaja Jani Hakanpää ja Carolina Hurricanesin hyökkääjä Sebastian Aho viilettivät jäällä Kärppien mukana. Ja olipahan vahvuudessa myös C Moren jääkiekkoasiantuntija Lasse Kukkonen.

Rinne, Hakanpää ja Aho harjoittelevat parhaillaan seuraavaa NHL-kautta varten. Sen aloitusajankohta on vielä arvoitus, sillä NHL ei ole vahvistanut aikataulua.

NHL on kaavaillut, että uusi kausi voitaisiin aloittaa joulu-tammikuun vaihteessa.

Jäällä viilettäneistä ”NHL-vahvistuksista” Aho on noussut rapakon takana supertähden asemaan. 23-vuotias hyökkääjä nakutti syksyn pudotuspeleissä kahdeksaan otteluun tehot 3+9=12.

Rinne on puolestaan yksi Suomen kaikkien aikojen maalivahdeista. 37-vuotias Rinne valittiin NHL:n parhaaksi torjujaksi kaudella 2017-18, kun hän pokkasi Vezina Trophyn.

Hakanpää, 28, yrittää puolestaan vakiinnuttaa asemansa Ducksin NHL-miehistössä ensi kaudella. Hakanpää siirtyi Kärpistä Pohjois-Amerikkaan kauden 2018-19 jälkeen. Ennen lähtöään hän voitti MM-kultaa Leijonien paidassa Slovakian Bratislavassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja