Karmea käänne Lohjan henkirikostutkinnassa: Kolmea epäillään murhasta, kaikki otettu kiinni

Lohjan Virkalassa tapahtuneesta henkirikoksesta epäillään kolmea henkilöä. Heidät kaikki on otettu kiinni, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Poliisin mukaan kaikki epäillyt tavoitettiin tiistain ja keskiviikon aikana. Yhtä miestä poliisi etsi aiemmin kuvan kanssa. Parikymppisen miehen kerrottiin jääneen kiinni eilen. Kaikki kiinniotot sujuivat poliisin kertoman perusteella rauhallisesti.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Lohjan Virkkalassa 17. ja 18. päivien välisenä yönä. Asiaa tutkitaan poliisin mukaan murhana.

– Alussa olevaan esitutkintaan saatujen tietojen mukaan teko on ollut suunnitelmallinen, sen toteuttamiseen on osallistunut useita henkilöitä ja teko on ollut kokonaisuutena arvostellen törkeä, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi kertoi aiemmin, että vainaja on 1990-luvulla syntynyt mies. Mies löydettiin kuolleena asunnosta. Hänessä oli löydettäessä ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi kertoo tiedottavansa asiasta myöhemmin lisää.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.