Kari Tapion poika muistomerkin virheestä: En halua haukkua ketään

Kari Tapion poika Joona Jalkanen vakuuttaa, että Kari Tapion muistomerkin virhe korjataan.

Kari Tapion Myrskyn jälkeen -kappaleen sanoilla varustettu muistomerkki paljastettiin viime sunnuntaina laulajan synnyinpaikalla Suonenjoen torin laidalla. Muutama päivä muistomerkin julkistamisen jälkeen laulutekstistä löydettiin pieni virheitä kappaleen sanoista. Kari Tapio lauloi kappaleessaan: Myrskyn jälkeen nyt nähdä saan, auringon taas käyvän hehkumaan. Muistomerkkiin on kaiverrettu: taas auringon käyvän hehkumaan.

Joona Jalkanen kertoo lomailleensa puhelin pois päältä, joten mies kuuli muistomerkin virheestä luettuaan siitä lehdistä.

– Isän Myrskyn jälkeen -kappaleen sanat ovat joka puolella netissäkin oikein, joten eipä tekstiä ole oikein edes voinut toimittaa virheellisenä. Siinä on painettaessa tapahtunut lukuvirhe, mutta asia on nyt hoidossa ja tekstin virhe korjataan, se ei ole kun parin päivän homma, Joona kommentoi MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vaikka virhe voisi harmittaa Kari Tapion poikaa kovastikin, ei Joona lähde osoittamaan ketään syyttävällä sormella. Mies on tyytyväinen siihen, että teksti muokataan oikeaan muotoon.

– En halua haukkua ketään, joten pääasia, että virhe korjataan. Muistomerkki on kuitenkin Suonenjoelta upea osoitus isän muistolle. Olihan tuo ikävä homma, mutta kaikille sattuu virheitä, Joona toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat