Kari Tapion poika: Ilman vaimoa en olisi tässä

Kari Tapion poika, laulaja Jani Jalkanen on kiitollinen vaimoltaan ja lapsiltaan saamastaan tuesta.

Iskelmälegenda Kari Tapio menehtyi yllättäen 7. joulukuuta 2010. Kari Tapion pojille vuosi surun keskellä on ollut raskas, mutta surusta puhuminen on myös helpottanut heitä. Jani Jalkanen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisten haastattelussa lasten ja vaimon hänelle antamasta voimasta. Jani on ollut noin 20 vuotta yhdessä rakkaansa kanssa, aviossa he ovat olleet yhteensä 14 vuotta. Janilla on vaimonsa kanssa myös kolme lasta: 11-vuotias tyttö ja 8- ja 3-vuotiaat pojat.

– Tosiaan, puolet elämästäni olen vaimoni kanssa ollut. Aluksi hän seurusteli kaverini kanssa, mutta kun heillä meni poikki, alkoi meidän välillä tapahtua. Vaimoni on sielunkaverini, hänelle voin sanoa kaiken. Ilman häntä en olisi tässä, Jani kertoo.

Jani keikkailee ahkerasti Hänen Orkesterinsa kanssa, mutta mies vakuuttaa vaimonsa tottuneen jo Janin keikkaelämään.

– Hän on onneksi jo 20 vuoden ajan nähnyt, millaista tämä muusikon elämä on. Ei minun tarvitse hyvitellä poissaolojani mitenkään, mutta tietenkin välillä vaalitaan yhdessäoloa. Totta kai itselläkin pitkillä keikkaputkilla välillä kirraa pääs, kun on ikävä lapsia ja vaimoa.

Jani joutui tänä vuonna viettämään ensimmäistä isänpäivää ilman isäänsä, mutta oma isän rooli helpotti päivän viettoa.

– Kun itse on isä niin sitä ikään kuin tajusi jatkuvuuden. Lapset pitävät järjissään ja auttavat jatkamaan, ei sitä voi vain pysähtyä.

Jani Jalkasen ja Hänen Orkesterinsa albumi Matka jatkuu julkaistaan 23. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja