Kardashianin sisarusten välit rakoilevat?

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian ei ole tyytyväinen perherakkaudestaan tunnettujen seurapiirisisarusten nykyisiin väleihin. Kardashian tuntee jäävänsä ulkopuoliseksi sisarustensa viettäessä aikaa keskenään.

Kim Kardashian, 30, myöntää tosi-tv-sarjassaan Kourtney and Kim Take New York, että hän pelkää väliensä sisaruksiinsa muuttuvan. Kurvikas tähti kertoo tuntevansa olonsa ulkopuoliseksi, kun sisarustrion nuorimman, Khloén, saapuessa New Yorkiin tämä pariutuu heti 31-vuotiaan Kourtneyn kanssa jättäen Kimin syrjään.

Briteissä tänään nähtävässä jaksossa Kim ja Kourtney keskustelevat uuden Dash-liikkeensä avajaisista, kun Kourtney ehdottaa, että Khloé voisi käydä katsomassa paikkaa. Myös Kim suunnittelee lähtevänsä mukaan.

Kimin mennessä vaihtamaan takkia Kourtney ja Khloé lähtevät jättäen Kim yksinään. Vihainen Kim soittaa siskojensa perään ja ihmettelee katoamistemppua.

– Olemme melkein Dashilla. Ajattelin, että koska olet jo nähnyt sen, me käymme täällä nopeasti, Kourtney selittää jaksossa.

– Ettekö ajatelleet, että haluan lähteä mukaan? Me suunnittelimme kaikki lähtevämme, pettynyt Kim vastaa.

– Se todella loukkaa tunteitani, että Kourtney ja minä olemme työskennelleet keskenämme tämän liikkeen parissa ja sitten Khloé astelee paikalle ja he lähtevät ilman minua, niin kuin en olisi edes osa sitä, Kim valittaa kameralle.

– Se todella loukkaa tunteitani, että he kaksi jättävät minut täysin huomioimatta Dash-avajaisissamme. Meidän pitäisi olla innoissamme siitä, että teimme tämän yhdessä.

Khloé sen sijaan hehkuttaa jaksossa Kourtneya.

– Kourtneylla ja minulla on mielenkiintoinen suhde. Joka kerta, kun näen hänet, hymyilen korvasta korvaan ja minulla on hauskaa.

Vaikka Kim on yleensä huomion keskipiste, jaksossa selviää, että nyt tähti todella tuntee olonsa ulkopuoliseksi.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja