Karavaanarit: Meiju Suvas joutui törkeän huijauksen uhriksi

Karavaanareissa Tapsan tahdeilla vierailleet Päivi ja Sirpa törmäsivät yllättäen Meiju Suvakseen. Samalla paljastui törkeä huijaus, jonka takana oli toinen naisista.

Karavaanareissa pyörähti joukko kotimaisia tähtiartisteja, kun Päivi ja Sirpa vierailivat Tapsan Tahdit -tapahtumassa. Kaksikko jännitti erityisesti suosikkilaulaja Meiju Suvaksen kohtaamista, sillä Sirpa oli vuosia sitten huijannut Meijua pahemman kerran.

Samaa luokkaa Meijun kanssa käynyt Sirpa selvitti nähneensä laulajattaren kerran kouluaikojen päättymisen jälkeen. Tuolloin Sirpa lipsautti naiselle törkeän valheen.

– Taisin olla Mont Cheryssä, missä Meiju oli esiintymässä. Asuin silloin Tapanilassa ja siihen aikaan oli huonoa muuttaa jonnekin Lahteen. Valehtelin silloin sitten muuttavani Australiaan. Meiju sanoi sitten siinä, että sähän olet se Sirpa sieltä Australiasta, nainen myönsi.

– Se siis muisti tämän tarinan? Ajattele, jos se on täällä esiintymässä. Sitten vain heität sitä samaa juttua, eihän sitä enää voi korjata, Päivi tokaisi kaverilleen.

Juhlahumun keskellä Sirpan pahin painajainen toteutui yllättäen, kun yhtäkkiä Meiju käveli naisia vastaan ravintolassa. Lopulta Sirpan oli pakko tunnustaa laulajalle vuosien takainen huijaus.


ma-ke klo 19.30 MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat