Kansanedustaja Hussein al-Taeen varastettu auto löytyi – sisältä löytyi kirves

Kansanedustaja Hussein al-Taee (sd.) kertoo, että häneltä maanantaina kotipihalta Vantaan Myyrmäestä varastettu musta BMW-henkilöauto on löytynyt hyvässä kunnossa. Auton sisältä löytyi kuitenkin jotain kansanedustajalle kuulumatonta.

– Sisällä kirves, vaatteita ja tupakantumppeja. Poliisi:(n mukaan) varasta taisi jännittää auton saama julkisuus, al-Taee kirjoittaa Facebookissa.

Kansanedustaja kiittää auton löytänyttä henkilöä. Ilta-Sanomien mukaan auto löytyi torstaina aamulla läheisen päiväkodin pihasta väärin pysäköitynä. Päiväkodin työntekijä ilmoitti autosta pysäköinninvalvojalle, joka soitti poliisille, al-Taee kertoo Ilta-Sanomissa.

– Erityiskiitos bemari-harrastajilta viestitulvasta. Kiitos poliisille ripeästä ja tehokkaasta toiminnasta. Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rocks!

Al-Taee halusi päivityksessään muistuttaa, että tämäkin autoasia on hyvä muistutus, kuinka pieniä "ensimmäisen maailman ihmisten murheet" ovat muuhun maailman verrattuna.

– Saamme ollakin tyytyväisiä toimivasta yhteiskunnasta, jossa tällaiset pienetkin asiat kyetään selvittämään ja meidän kaikkien saada elää turvassa tietäen, että poliisi ja yhteiskunnan muut osat ovat hereillä ja palveluksessamme.

Kansanedustaja kertoo hinauttaneensa autonsa korjaamolle tarkastettavaksi.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat