Kanki-Kaikkonen toivoo jo itsekin tippumistaan

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistuva kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk) toivoo jo itsekin putoamistaan. Kaikkonen kirjoittaa tunteistaan ja kilpailusta tänään kotikunnassaan Tuusulassa ilmestyvässä Keskiuusimaa-lehdessä.

- Luovuttaminen ei tässä kisassa taida olla mahdollista. Tässä mennään niin pitkään kuin tukea on. Täytyy kyllä kuitenkin sanoa suoraan, että toivon putoavani kisasta aika pian, ennen kuin kultamitalista aletaan taistella, Kaikkonen kirjoittaa kolumnissaan.

Hirveä rumba -otsikon alla Kaikkonen kirjoittaa myös, ettei hänen suosionsa ole keskustan salajuoni. Hän arvelee saaneensa vahvaa tukea mm. sen takia, että kankeaan ja hitaaseen on helppo samaistua.

Kaikkonen sanoo jännittäneensä jokaista suoraan tanssilähetystä enemmän kuin eduskuntapuheitaan yhteensä. Hän heittää kuitenkin kolumninsa lopussa pienen piikin suoraan viime sunnuntain kohuun Merja Larivaaran tippumisesta kisasta.

- Ei tätä nyt kuitenkaan liian vakavasti kannata ottaa. Se on vain tanssia, tai jotain sinne päin, Kaikkonen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat