Kaksi koiraa hyökkäsi kimppuun – 44-vuotias kolmen lapsen äiti kuoli vammoihinsa

Brittiläinen Elaine Stanley, 44, on kuollut kahden koiran hyökkäyksessä saamiinsa vammoihin, uutisoi BBC ja useat muut brittimediat. Viranomaiset vahvistavat naisen kuoleman. Poliisin mukaan toinen koirista on lopetettu ja toinen viety koiratarhaan.

Hyökkäys tapahtui Widnesin kaupungissa Cheshiren kreivikunnassa Luoteis-Englannissa tiistai-iltana. Naapurit kertoivat poliisille kuulleensa huutoa Stanleyn perheen talosta ennen poliisin saapumista paikalle.

Cheshiren poliisin mukaan toinen koirista oli lopetettava. Toinen otettiin kiinni ja vietiin koiratarhaan. Ketään ei ole pidätetty tapaukseen liittyen.

Poliisin mukaan viranomaiset yrittivät useaan kertaan ottaa molemmat koirat kiinni.

Elaine Stanley oli kolmen tytön äiti, kertoo naapuri Marie Airey BBC:lle. Hyökkäyksen aikaan talosta kuului hänen mukaansa huutoja sekä pyyntöjä saada pyyhkeitä.

Airey kertoo, että paikalla ollut henkilö yritti saada koirat pois uhrin kimpusta sekä elvyttää naista ennen ambulanssin saapumista paikalle.

Viranomaiset eivät ole vahvistaneet koirien rotua. Molemmat koirat asuivat uhrin kotona.

– Ymmärrämme, että lähistön asukkaat ovat huolissaan. Vakuutan, että teemme kaikkemme selvittääksemme tapahtumien kulun, kommentoi poliisin edustaja Ian Whiley.

Lue myös:

    Uusimmat