Mainos

Kaivosmies valitsi rakastajattaren kotiinpaluujuhlan

Chilen kaivosmiesten ensimmäinen viikonloppu ihmepelastuksen jälkeen on alkanut tervetuliaisjuhlissa perheitten ja läheisten seurassa.

Vain kaksi 33:sta on joutunut jäämään sairaalahoitoon: toinen on tarvinnut hammaskirurgin apua ja toinen saa hoitoa huimaukseen.

Kotiutetut 28 miestä vietiin perjantaina vaivihkaa ohi toimittajalauman, joka oli leiriytynyt sairaalan ulkopuolelle kärkkymään kovia kokeneiden miesten haastatteluja.

Copiapon pikkukaupungissa Yonni Barriosia, 50, odottivat kahdet eri tervetuliaisjuhlat. Hänen vaimonsa Marta Salinas grillasi lihaa ja kutsui naapuritkin juhlaan.

Salinas arveli kuitenkin, että päävieras jäisi tulematta.

- Ei meidän avioliittoamme voi mikään pelastaa. Minun täytyy olla hyvä häviäjä, sanoi 25 vuotta Barriosin kanssa naimisissa ollut Salinas.

"Tämä mainari on minun!"

Barriosin nykyinen naisystävä Susana Valenzuela oli varannut juhliin grillilihaa ja shampanjaa. Asuntoa koristelivat käsinkirjoitetut kyltit, joissa luki "Tämä mainari on minun (näpit irti)!" ja "Rakastan Tarzaniani".

Valenzuela kertoi, että hän on asunut Barriosin kanssa parisen vuotta. Häntä ei häiritse, että Barrios on yhä naimisissa Salinasin kanssa.

-Ei hän voisi mennä kanssani naimisiin, vaikka haluaisikin, sanoi Valenzuela lisäten, että hän itse ei ole saanut eroa edellisestä miehestään.

Lopulta Barrios saapui Valenzuelan juhliin, hymyili ikkunasta ja nosti lasin kuohuvaa.

Uutistoimisto AFP:n haastattelussa Barrios kertoi jatkavansa kaivosmiehenä.

-Lepään vähän ja palaan sen jälkeen kaivokseen.

Mies vastaili kysymyksiin lyhyesti uupuneen oloisena. Häntä eivät edes kutsut ulkomaille innostaneet.

- Jouduin olemaan 700 metrin syvyydessä maan alla. Nyt en halua olla 700 metriä maan yläpuolella eikä myöskään 700 kilometrin päässä kotimaastani.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.