Kaikkien aikojen Suihkuralli – Viivi Pumpanen ja Jarppi Leppälä yllättivät moottoripyörän selässä pyyhkeisillään

Possen porukka pisti jälleen Seinäjoen sekaisin Suihkurallilla. 

Possen lähetyksessä perjantaina 2. marraskuuta nähtiin tuttuun tapaan ohjelman klassikko Suihkuralli. Tällä kertaa kilpailuun syvennyttiin jälleen kerran Duudsonien synnyinseuduilla Seinäjoella. 

Kilpailussa kisasivat juontajat Kalle Lamberg ja HP Parviainen yhtenä joukkueena, ja heitä vastassa olivat Viivi Pumpanen ja Jarppi Leppälä

Kumpikin joukkue seikkaili seinäjokelaisella omakotitaloalueella, jossa heidät otettiin talo toisensa jälkeen lämpimästi vastaan. 

Viivi ja Jarppi päätyivät jopa poreammeeseen erään talon asukkaiden kanssa, johon myös Kalle ja HP olisivat halunneet mukaan. 

Tässä kisassa panostettiin myös kulkuneuvoihin, sillä kumpikin joukkue otti alleen erikoisen välineen: Kalle ja HP pääsivät mopoauton kyytiin, kun Viivi ja Jarppi saivat käyttöönsä moottoripyörän. 

Ratkaisu oli kuitenkin kohtalokas Jarpille ja Viiville, sillä ainoastaan pyyhkeeseen sonnustautunut Jarppi loukkasi jalkansa moottoripyörää ajaessaan. Näin ollen Suihkuralli muodostui yhtäkkiä pelastusoperaatioksi, kun koko naapurusto riensi auttamaan jalkansa loukannutta Jarppia. 

– Mutta mikään ei voi estää meitä voittamasta tätä Suihkurallia, Jarppi totesi urheana kun hänen jalkaansa paketoitiin kuntoon. 

Jarppi käytti tilannettaan selkeästi hyödykseen kisan edetessä. 

– Aijaijai, kun jalanpohjaan sattuu niin vietävästi, Jarppi valitteli maatessaan kylpyammeessa Viivin hierottavana. 

Lopulta kilpailun voittajaksi selviytyivätkin yllättäen kirkkaasti Jarppi ja Viivi, vaikeuksistaan huolimatta. 

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat