Mainos

Kadonneiden kaksostyttöjen etsintä jatkuu eri puolilla Eurooppaa

Kansainvälinen suuroperaatio kadonneiden sveitsiläisten kaksosten löytämiseksi jatkuu Italiassa, Sveitsissä ja Ranskassa.

Tytöt ilmoitettiin kadonneiksi viime kuun lopussa, mutta poliisit eivät ole vielä löytäneet mitään näyttöä heidän olinpaikastaan.

Katoamisilmoituksen teki 6-vuotiaiden tyttöjen äiti muutamia päiviä sen jälkeen, kun isä oli hakenut heidät viikonlopuksi sovittuun tapaamiseen. Isä löydettiin myöhemmin kuolleena junaradalta Italiasta. Hänen arvellaan tehneen itsemurhan.

Etelä-Italiassa etsinnät ovat keskittyneet Cerignolan alueelle. Poliisien ja vapaaehtoisten etsintäpartiot ovat tarkastaneet kaivoja ja oliivilehtoja moottoritien ja rautatieaseman ympäristössä.

Ranskan poliisi on kyennyt vahvistamaan, että isä oli ostanut itselleen ja tytöille lauttaliput Marseillesta Korsikalle. Siitä ei kuitenkaan ole varmuutta, ovatko tytöt koskaan nousseet lauttaan.

Tutkintaa jatketaan myös Sveitsin ja Ranskan rajalla. Poliisit uskovat, että isä olisi ylittänyt rajan tyttöjen kanssa henkilöautolla viime viikolla.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.