Kaarna tilapäiseksi Pelicans-valmentajaksi

Jääkiekon SM-liigassa pelaava lahtelaisseura Pelicans tiedotti, että keskiviikkona erotettujen päävalmentaja Jami Kaupin ja valmentaja Hannu Järvenpään tilalle pyritään saamaan uudet valmentajat viimeistään maajoukkuetauolla eli runsaan kahden viikon päästä.

Tilapäisesti valmennuksesta vastaa uuden päävalmentajan löytymiseen saakka seuran toimitusjohtaja Ilkka Kaarna yhdessä Pasi Nurmisen ja A-nuorten päävalmentaja Pasi Räsäsen kanssa.

Käytännössä harjoittelusta vastaavat seuran mukaan Nurminen ja Räsänen.

Kaarna on viime vuosikymmenellä valmentanut neljä kautta silloin 1. divisioonassa pelannutta lappeenrantalaista Saimaan Palloa.

Pelicans tiedotti myös, että yhden koeottelun pelannut tshekkihyökkääjä Ondrej Steiner ei jatka seurassa. Pelicans etsii edelleen myös uusia pelaajia.

Menestymättömys Kaupin ja Järvenpään erottamisen syy

- Alkukauden vaatimaton menestys on yksinkertaisesti ollut iso pettymys, perusteli Ilkka Kaarna seuran hallituksen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä tekemää päätöstä erottaa Jami Kauppi ja Hannu Järvenpää Pelicansin valmennusjohdosta.

Kaarnan mielestä sarjan tyvessä rämpivän Pelicansin päävalmentajaksi on ollut halukkuutta.

- Yhteydenottoja on toki ollut, mutta nimistä on vielä liian aikaista puhua, sanoi Kaarna.

Kaupin ja Järvenpään ennen kauden alkua Pelicansin kanssa tekemä sopimus oli mallia 1+1, eli he nostavat palkkaa ensi kevääseen saakka. Näin Pelicans joutunee loppukauden maksamaan ainakin neljälle valmentajalle.

- Tilanne on ikävä, mutta onneksi taloutemme on kunnossa. Kaikki on näiltä osin sujunut katsojamääriä myöten jopa budjetoitua paremmin. Viimekauden kaltaista kassakriisiä ei nyt pääse missään tapauksessa syntymään, vakuutti Kaarna.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat