Kaapo Kakon NHL-seurassa tapahtuu: ruotsalainen huippulupaus sanoi "nej" leirikutsulle – pakottaa vaihtokauppaan

Jääkiekkoliiga NHL:ssä New York Rangersin ja sen ruotsalaisen huippulupauksen Lias Anderssonin yhteinen taival on kääntynyt myrskyisäksi viime aikoina. Andersson, 21, ei halua liittyä Rangersin mukaan, hakiessaan vaihtokauppaa.

New York Postin pitkäaikaisen NHL-toimittajan Larry Brooksin mukaan Andersson on päättänyt jäädä Ruotsiin, eikä hän liity Rangersin mukaan, kun seuran pelaajat kokoontuvat yhteen loppukauden pudotuspelejä varten.

Brooksin mukaan Rangers kutsui Anderssonin heinäkuussa alkavalle harjoitusleirille. Tähän ruotsalaishyökkääjän vastaus oli "nej".

Rangers varasi Anderssonin kesän 2017 NHL-draftissa ensimmäisen kierroksen seitsemännellä vuorolla.

Ruotsalaiskeskushyökkääjä aloitti kauden 2019-20 Rangersissa, pelaten 17 NHL-ottelua  tehoin 0+1. Tämän jälkeen hänet lähetettiin AHL:ään, jossa hän ei kuitenkaan kauaa viihtynyt. Andersson ilmoitti lähtevänsä Ruotsiin, kun hän liittyi SHL-seura HV71:n mukaan.

– Yhteinen tarina loppuu, kunhan vain vaihtokauppa löytyy, Brooks sanoi tilanteesta.

Anderssonin ja suomalaislupauksen Jesse Puljujärven tarinoissa on ollut monia samankaltaisuuksia. Kuten Andersson, myös Puljujärvi päätti palata kotimaahansa sen jälkeen, kun hän oli ollut tyytymätön seurajohdon toimintaan. Puljujärvi on yhä Edmonton Oilersin listoilla, eikä häntä ole kaupattu minnekään.

Talvella Puljujärven ja Anderssonin nimet nostettiin esille potentiaalisen siirron yhteydessä.

Rangersissa pelaa tällä hetkellä yksi suomalainen, Kaapo Kakko.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja