Kaakkois-Aasialainen katkarapukastike 22.1.2000

toim. Sari-Leena Heilanen

Kaakkois-Aasialainen katkarapukastike


1 prk Tilda Royal Korma kastiketta tai 2-3 rkl Rajah Chiken Tikka maustekastiketta
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
1 dl kookoshiutaleita
300-400 g katkarapuja
Laita kattilaan valmiskastike tai maustekastike, kookosmaito ja kookoshiutaleet. Lämmitä kastike lähelle kiehumispistettä. Ota kastike pois hellalta ja lisää katkaravut sekaan. Lämmitä kastike mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty.
Keitä Jasmin riisi kypsäksi ja paista kastikkeen seuraksi kalapaloja esim puna-ahventa. Tarjoa aterialla lisäksi lämmintä naan leipää. Aseta ruoka tarjolle, niin että kastike, riisi, kalapalat ja naan leipä ovat kaikki omissa tarjoiluastioissaan. Ruokailijat voivat kerätä lautasilleen haluamansa annoksen.

Lue myös:

    Uusimmat