Juventuksen kammottava ilta päättyi kaaokseen: neljä ulosajoa ja väitteitä videotuomarien karusta virheestä

Serie A:n sunnuntai-illassa säkenöi koko rahan edestä, kun Juventus ja Salernitana pelasivat vaiherikkaan 2–2-tasapelin. Hurjimmat käänteet nähtiin ottelun yliajalla.

Sarjan keskimmäisenä sijalla kymmenen oleva Salernitana johti avausjakson jälkeen ottelua jo 2–0, mutta kaksi sijaa korkeammalla oleva, heikon alkukauden pelannut Juventus nousi toisella jaksolla tasoihin Bremerin ja lisäajan kolmannella minuutilla syntyneellä Leonardo Bonuccin osumalla.

Juventus tarttui vielä kerran voittoon kiinni, kun tuore hankinta Arkadiusz Milik iski pallon maaliin lisäajan viidennellä minuutilla. Tämä oli kuitenkin hankkinut varoituksen reilut kymmenen minuuttia aikaisemmin, joten seurauksena oli hetken kuluttua punainen kortti hyökkääjän tuuletettua osumaa ilman paitaa.

Milikin ja Juventuksen tyrmistykseksi osuma kuitenkin hylättiin videotarkastuksen jälkeen paitsiona. Tunteiden kiehahdettua jaettiin vielä Milikin ulosajon lisäksi kolme punaista korttia. Ottelun jälkeen mediassa esitettiin väitteitä, joiden mukaan VAR olisi ratkaissut Milikin tilanteen väärin.

Katso loppuhetkien rajut käänteet kokonaisuudessaan artikkelin yläosan videolta. Ottelun maalikooste katsottavissa alapuolelta.