Justin Timberlake teki jälleen uuden aluevaltauksen: Sisustusta!

Justin Timberlake on todellinen monitaituri: Muusikon ja näyttelijän uransa lisäksi hän on kiinnostunut sisustamisesta ja lanseeraa Estee Stanleyn kanssa uuden malliston Homemint-sisustusbrändille.

Justin Timberlake on paitsi laulaja ja näyttelijä, nyt myös huonekalujen ja somisteiden suunnittelija Homemint-sisustusbrändille. Tähti työskentelee yhteistyössä sisustussuunnittelija Estee Stanleyn kanssa.

– En usko, että olisin ryhtynyt hommaan ilman Esteetä. Olemme tunteneet toisemme pitkään ja meillä on hyvin samanlainen maku. Koin yhteisen malliston suunnittelun hyvin luonnolliseksi askeleeksi, kun Homemint tarjosi meille mahdollisuutta yhteisen malliston tekemiseen, Justin kertoo Elle Decor -lehdelle.

Justinin ja Esteen suunnittelemat tuotteet ovat tarjolla vain Homemint.com-sivuston asiakkaille, jonka käyttö maksaa 10 dollaria kuukaudessa. Sivustolla asiakkaat valikoivat oman sisustustyylinsä heille annetun testin avulla. Oman malliston lisäksi Justin ja Estee valikoivat eri asiakkaiden koteihin sopivia tuotteita.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat