Julkkisten jättitimantit

Kun julkkikset purjehtivat avioliiton auvoiseen satamaan ei kustannuksissa säästellä. Maailman suurimpien tähtien kihla- ja vihkisormukset säihkyvät toinen toistaan lumoavampina. Nämä jättitimantit ovat koossaan ja kauneudessaan vertaansa vailla.

Tom Cruise kosi Katie Holmesia romanttisesti Eiffel-tornin huipulla kesäkuussa 2005 ja marraskuussa 2006 pariskunta vietti häitään Italiassa.

Marraskuussa 2006 koripalloilija Tony Parker vei Eva Longorian pois vapailta markkinoilta kihlaamalla tämän. Pariskunta avioitui 6. heinäkuuta 2007 maistraatissa ja hulppeita kirkkohäitä vietettiin heti seuraavana päivänä Pariisissa.

Katherine Heigl kihlautui kesäkuussa 2006 laulaja Josh Kelleyn kanssa, jonka oli tavannut tämän musiikkivideon kuvauksissa. Pariskunta avioitui 23. joulukuuta 2007 Utahissa.

Kuvassa laulaja Delta Goodrem kihlasormuksineen. Delta ja Westlifen Brian McFaddenin kihlauksesta ilmoitettiin 30. marraskuuta 2007 Brianin kosittua mielitiettyään Balilla.

Jaime Pressly kihlautui poikaystävänsä Eric Calvon kanssa lokakuussa 2006 puolentoista vuoden seurustelun ja yhdeksän vuoden ystävyyden jälkeen.

Jennifer Lopez on purjehtinut avioliiton satamaan usemmin kuin kerran, mutta viimeisin ja pitkäaikaisin liitto laulajattarella on ollut Marc Anthonyn kanssa. Pari meni naimisiin kesäkuun 5. päivä vuonna 2004, vain neljä päivää Marcin avioeron jälkeen.

Tori Spelling ja Dean McDermott avioituivat toukokuussa 2006 Fidži rannalla romanttisessa seremoniassa.

Laulaja LeAnn Rimes rakastui tanssija Dean Sheremetiin vuonna 2001 ja pariskunta solmi avioliiton 23. helmikuuta 2002.

Christina Aguilera tapasi tulevan miehensä Jordan Bratmanin vuonna 2002. Heidän kihlauksensa julkistetiin helmikuussa 2005 ja häät järjestetiin marraskuun 19. päivä samana vuonna.

Avril Lavignen nimettömässä kimaltelee valtava timanttisormus, jonka laulaja on saanut Sum 41-yhtyeen keulamieheltä Deryck Whibleylta. Pari tapasi vuonna 2004 ja kihlautui kesäkuussa 2005, kun Deryck järjesti yllätyskosinnan Venetsiassa. Häitä juhlitiin 15. heinäkuuta 2006.

Säihkyvinkään timantti- ja safiirisormus ei takaa ikuista onnea, kuten Paul McCartneyn ex-morsian Heather Mills voi todeta. Vuonna 1999 tavannut pariskunta ehti nauttia avio-onnesta 4 vuotta, ennen kuin erosi vuonna 2006.

Teksti: MTV3 Helmi
Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat