Julkkisjoukko kotiutui hurjalta kiipeilymatkalta – ensikuvat julki paluusta Suomeen

Joukko suomalaisjulkkiksia vietti elokuun Perun Andeilla vuorta valloittaen. Nyt joukkio on vihdoin laskeutunut takaisin kotimaan kamaralle.

Huippujengi on uutuusohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä tavoittelee Etelä-Amerikassa sijaitsevan vuoren huippua. Ohjelma nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2016.

Huippujengi-ohjelmassa kiipeilijöinä nähdään Antti Reini, Janne Niinimaa, Minna Parikka, Leena Harkimo, Antti Luusuaniemi, Cristal Snow, Lola Wallinkoski ja Tuija Pehkonen.

Mukana seikkailijoiden matkassa on ohjelman juontaja, Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hildén.

Joukkion kohteena oli Perun Andeilla sijaitseva 6030 metriä korkean Tocllaraju-vuoren huippu. Tehtävä Andeilla oli vaativa: retkikunnan edetessä haasteet kovenivat etappi etapilta.

Tuottaja-ohjaaja Tuomas Summanen seurasi Huippujengin kuvauksia vuorilla reilun viikon verran.

– Sinä päivänä, kun tulin paikan päälle, kilpailijat saapuivat harjoitusnousulta 5 500 metristä. Ryhmä näytti kuin olisi tullut sodasta. Se oli hurja näky, Summanen kuvailee vaativia olosuhteita.

Nyt joukkio on kotiutunut vaativalta matkaltaan takaisin Suomeen. Ohjelman tähdet vahvistivat kotiinpaluun julkaisemalla tunteikkaita kuvia kotimaan kamaralta.

Muun muassa Lola Wallinkoski kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään olevansa takaisin Suomessa.

– Suomen kesässä.. Sade vs aurinko, nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Cristal Snow on puolestaan julkaissut Instagramissaan kuvan ensimmäisestä parturireissustaan reissun jälkeen.

Tuija Pehkosen viimeisin Instagram-päivitys on laitettu kiipeilyjoukon lähtiessä kotimatkalle.

– Heippa Huaraz ja maailman upeimmat maisemat! Koti kutsuu. Ikävä onkin jo ollut, Pehkonen kirjoittaa kauniin maisemakuvan yhteydessä.

Huippujengi MTV3-kanavalla keväällä 2016. 

Lue myös:

    Uusimmat