Julkkikset muistelivat esikuvaansa Elizabeth Tayloria

Hollywood on menettänyt taas suuren tähden. Näyttelijä Elizabeth Tayloria pidettiin yhtenä aikansa hallitsevana kauneuskuningattarena ja arvostetuimpana näyttelijänä.

Elizabethin erittäin läheisiin ystäviin kuului muun muassa vajaa pari vuotta sitten menehtynyt popin kuningas Michael Jackson. Nainen tunnettiin ihmisenä, joka ei osannut olla yksin. Elizabethillä oli seitsemän aviomiestä, joista näyttelijä Richard Burtonin kanssa hän oli naimisissa kahdesti. Hänen kanssaan Elizabeth myös teki osan tunnetuimmista elokuvistaan, kuten Kleopatra ja Kuinka äkäpussi kesytetään.

Nuorempi ja vanhempi julkkissukupolvi on ilmoittanut osanottonsa tähden poismenosta Twitterissä. Muun muassa malli Kim Kardashian ja laulaja Mariah Carey ovat kiittäneet Elizbethiä hänen osuudestaan viihdemaailman ja hyväntekeväisyyden hyväksi, sekä vaikuttamisestaan heidän omiin uriinsa.Laulaja George Michael taas kirjoitti, että viimeinen oikea Hollowood-tähti on nyt nukkunut pois.

Myös tuhannet muut ihmiset ovat osoittaneet kunnioitustaan näyttelijälegendaa kohtaan sosiaalisissa medioissa.

Taylor palkittiin parhaan naispääosan Oscarilla elokuvista Ei rahasta ja Kuka pelkää Virginia Woolfia?

Elizabeth Taylor kuoli saatuaan sydänkohtauksen sairaalassa tiistaina 79 vuoden ikäisenä. Hänen kaikki neljä lastansa oli äitinsä vierellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat