Juhlat tiedossa? Älä tee näitä mokia meikissäsi!

Juhlien lähestyessä vaatetus tulee usein mietittyä tarkkaan, mutta myös meikin suunnittelemiseen kannattaa panostaa. Etukäteen hyvin pohditulla meikillä vältät klassiset juhlameikkimokat.

Juhlameikissä on usein useita näyttäviä tekijöitä. Lue mitkä ovat katalimmat meikkimokat, joita välttämällä näyttävä ja tasapainoinen meikki täydentää juhlavan tyylin.

Liikaa glitteriä

Kimaltavien meikkien kanssa on syytä olla tarkkana. Liian kimmeltävä meikki heijastaa paljon valoa ja näyttää helposti lapselliselta. Glitterin sijaan on valittavissa myös laimeampia vaihtoehtoja, joiden kohdalla meikkimokiin sortuminen on epätodennäköisempää.

Juhlatyyli on hyvä täydentää kiiltävällä luomivärillä. Himmeämpikin kiilto heijastaa valoa ja auttaa säteilevän juhlameikin rakentamisessa.

Valkoinen luomiväri

Valkoista luomiväriä kannattaa välttää, jos aiot valvoa myöhään tai nauttia kuplivaa: punaiset silmät korostuvat entisestään, jos olet valinnut luomiväriksi valkoisen. Jos käytät valkoista luomiväriä, tee mieluummin kaunis ja utuinen smoky eyes, jolloin silmän ulkonurkkaan lisätään tummaa väriä häivyttäen.

Lakkaamattomat kynnet

Juhlapyhien suunnittelussa yksityiskohdat ovat äärimmäisen tärkeitä. Kynsien lakkaus on syytä muistaa hoitaa ennen lähtöä, mutta älä jätä kynsien lakkausta koskaan viimetinkaan!

Vaikka punainen on aina ehdoton hittiväri, voi pyhiä varten kokeilla huoletta rohkeasti myös trendikkäitä metallinsävyjä. Hopeiset, kultaiset tai pronssiset kynnet täydentävät tyylikkäästi juhlavan asukokonaisuuden. Uskalla myös leikitellä väreillä!

Eri metallinsävyjen yhdistely

Vaikka eri metallien väriset meikit ovat usein juhlavat, on syytä pitää mielessä perussääntö: älä koskaan sekoita eri metallinsävyjä. Huomiota herättäviä värejä yhdistelemällä kokonaisuudesta tulee helposti suttuinen.

Hopea väri sopii vaaleaihoiselle. Kylmä väri tuo paljon valoa kasvoille. Kulta sitä vastoin sopii tummempaan ihoon, sillä se tuo lämpöä kasvoille.

Selvät huultenrajaukset

Huulipuna on tärkeä osa juhlavampaa meikkiä. Huultenrajauskynän ja huulipunan yhdistelmällä onkin mahdollista saada aikaan huulimeikki, joka kestää pitkään.

Huultenrajauskynän käytön kanssa on syytä olla erityisen tarkkana. Jos rajaukset näkyvät selvästi, on lopputulos helposti hyvin luonnoton.

Liian tumma meikkipohja

Etenkin talviaikana olisi suotavaa vaihtaa oma meikkivoide yhtä astetta vaaleammaksi. Liian tumma meikkipohja tekee tyylistä epätasapainoisen ja hitusen huvittavan.


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja