Juhannuksen juhlinta villitsi ihmisiä Helsingissä ja poliisilla riitti tehtäviä pitkin yötä – tällaiset terveiset komisario lähettää juhlakansalle

3:16
Poliisi valmistautuu juhannukseen – näillä vinkeillä Helsingin poliisi ohjeistaa kansalaisia

Pitäkää juhlamieli korkealla ja toisistanne huolta. Näihin sanoihin kiteyttää virkavallan juhannusterveiset komisario Ida Pietilä Helsingin poliisista

Pietilä antaa myös kaksi muuta tärkeää ponttia turvalliseen juhannuksenvieton varmistamiseksi: Alkoholia on syytä käyttää maltilla ja päihtyneenä veteen ei tule mennä. Helsingissä juhannusta vietetään erityisesti ulkona, puistoissa ja rannoilla.

– Jää nähtäväksi, mitä juhannus tuo tullessaan tänä vuonna. Ainakin eilen ihmiset ovat olleet jo vallan juhlatuulella, ja poliisi on joutunut puuttumaan häiriökäyttäytymisiin pitkin iltaa ja yötä.

Komisarion mukaan keskikesän juhlassa korostuvat erityisesti alkoholin aiheuttamat tehtävät, rattijuopumukset ja jo mainitut häiriökäyttäytymistehtävät.

Lisäksi kotihälytyksiä voi illan ja yön mittaan ilmaantua, kun juhlijat siirtyvät jatkamaan juhlintaa koteihin ja sisätiloihin.

Poliisi on myös varautunut siihen, että juhlijat oleilevat myöhään rannoilla ja tämä huomioidaan valvontatyössä.

Katso koko haastattelu videolta! Tutustu myös muuhun MTV Uutiset Liven tarjontaan tämän linkin takaa!

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja