Mainos

Jouluiset riisisuklaat

Terve! Onnistuvatko jouluiset riisisuklaakarkit muusta rasvasta kuin kookosrasvasta?


Yleensä riisisuklaakarkit tehdään kookosrasvaan, koska sen maku on neutraali ja kookosrasva kovettuu todella kovaksi. Mutta voit kyllä kokeilla tehdä muuhunkin kovaan rasvaan, eli perinteiseen voihin tai margariiniin, jos et pidä niin tarkkana muodostuvaa rakennetta (esim. pikkukarkkimuotteihin) ja huomioit rasvan antavan makumuutoksen. Toisaalta voin maku on monista miellyttäväkin.
Ystävällisin terveisin, Arja Savela

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.