- - jauhelihaa
- - ruisleipää
- - prk herkkusieniä
- - prk valkoisia papuja
- - prk tonnikalaa
- - prk tomaattimurskaa
- - prk raejuustoa
Hans Välimäen ja Joonas Hytösen menu:
Tartar paistetetulla ruisleivällä
tartar:
- 200 g raakaa paistijauhelihaa
- suolaa
- pippuria
- 1 keltuainen
- sipulia
- valkosipulia
Kauli jauheliha kelmun välissä ohueksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla ja pippurilla. Paista raastettu ruisleipä voissa tai öljyssä rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva pois. Aseta jauhenlihalevy lautaselle ja sen päälle paistettu leipä. Tee leipäkoloon pieni reikä ja aseta siihen raaka keltuainen. Mausta vielä suolalla ja tabascolla. Tarjoile.
Jauheliha-tonnikalapizza
- 50 g valmista ruisvoitaikinaa
- 50 g paistettua jauhelihaa
- suolaa
- pippuria
- 1 keltasipuli
- tomaattiketchuppia
- 1 rkl tomaattipyrettä
- 3 rkl tomaattimurskaa
- juustoraastetta
- herkkusieniä
- basilikaa
- tonnikalaa