Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Joonas Hytösen kassi:

Julkaistu 06.05.2004 13:28
  • - jauhelihaa
  • - ruisleipää
  • - prk herkkusieniä
  • - prk valkoisia papuja
  • - prk tonnikalaa
  • - prk tomaattimurskaa
  • - prk raejuustoa

Hans Välimäen ja Joonas Hytösen menu:

Tartar paistetetulla ruisleivällä

tartar:

  • 200 g raakaa paistijauhelihaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 keltuainen
  • sipulia
  • valkosipulia

Kauli jauheliha kelmun välissä ohueksi ja mausta oliiviöljyllä sekä suolalla ja pippurilla. Paista raastettu ruisleipä voissa tai öljyssä rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva pois. Aseta jauhenlihalevy lautaselle ja sen päälle paistettu leipä. Tee leipäkoloon pieni reikä ja aseta siihen raaka keltuainen. Mausta vielä suolalla ja tabascolla. Tarjoile.

Jauheliha-tonnikalapizza

  • 50 g valmista ruisvoitaikinaa
  • 50 g paistettua jauhelihaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 keltasipuli
  • tomaattiketchuppia
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 3 rkl tomaattimurskaa
  • juustoraastetta
  • herkkusieniä
  • basilikaa
  • tonnikalaa

Kauli taikina ohueksi. Levitä ketchuppi päälle. Lisää juusto, oregano, basilika ja jauheliha, viimeisenä tonnikala ja herkkusienet. Paista uunissa +175°:ssa 10 min. Tarjoile tuore-yrttisalaatin kanssa.

Chili con Joonas a la Hytönen

  • 1/2 prk tomaattimurskaa
  • 100 g paistijauhelihaa
  • valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 keltasipuli
  • chiliä
  • suolaa
  • pippuria

Pilko vihannekset ja freesaa oliiviöljyssä. Lisää raaka jauheliha ja loput ainekset. Lisää mausteet ja hauduttele 10 min. Tarjoile esim. creme fraiche:n ja salaatin sekä nachojen kera.

Vitello tonnato

  • 1 muna
  • 1 tl Dijon -sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä

Valmista majoneesi. Lisää 1/2 prk tonnikalaa ja ripaus sitruunaöljyä. Kokoa kerroksittain raejuuston kanssa ja tarjoile ruisleivän kera.

Lisää aiheesta:

Mitä päivälliseksi? Tätä Hanna Partanen suosittelee perussalaattiainesten sijaan – "Paljon enemmän kuitua"Tutkimus havaitsi kohonneen suolistosyöpäriskin yllättävällä ryhmälläAjokortin opetusluvan voi saada nyt päivässäSaitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiiniaTutkimus: Tämä seikka ennustaa pidempää elinikää ikääntyneille
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:52
    Ruoka

    Mitä päivälliseksi? Tätä Hanna Partanen suosittelee perussalaattiainesten sijaan – "Paljon enemmän kuitua"

  • 14:33
    Syöpä

    Tutkimus havaitsi kohonneen suolistosyöpäriskin yllättävällä ryhmällä

  • 11:17
    Autokoulu

    Ajokortin opetusluvan voi saada nyt päivässä

  • 10:13
    Verkkohuijaukset

    Saitko vakuutusyhtiöltä tällaisen viestin? Varoitus!

  • 08:50
    Ruoka

    Näin saat salaatin joukkoon helposti kuitua ja proteiinia