Joel Pohjanpalon seurasiirrolle vahvistus – miljoonaluokan korvaus ja kolmivuotinen sopimus

2:36
Joel Pohjanpalo pääsi irti ja mätti maaleja Huuhkajille kesäkuun Kansojen liigan ottelussa.

Joel Pohjanpalo siirtyy Bundesliigan Bayer Leverkusenista Italian Serie B:ssä pelaavan Venezia FC:n riveihin. Leverkusen vahvisti tiedon siirrosta Twitter-tilillään.

Jalkapallomedia Tuttomercaton ja Rai-kanavan toimittajan Marco Conterion mukaan Pohjanpalo saapui Italiaan torstai-iltana sinetöimään siirtonsa Venezian riveihin.

Tuttomercaton mukaan Pohjanpalo, 27,  kävi perjantaina Venezian lääkäritarkastuksessa.

Venezia tiedotti sopimuksesta perjantaina verkkosivuillaan. Seuran mukaan se kantaa aina kesään 2025 asti, mutta pitää sisällään myös option kahdesta lisävuodesta.

Saksalaislehti Bildin uutisen mukaan nousua takaisin Serie A:han tavoitteleva Venezia maksaa Leverkusenille peräti 2,5 miljoonan euron siirtokorvauksen Pohjanpalosta, ja bonuksien kanssa summa voi nousta aina 3,2 miljoonaan euroon asti.

Venezian edustusjoukkueen riveissä on entuudestaan jo kaksi suomalaispelaajaa, maalivahdit Jesse Joronen ja Niki Mäenpää. Myös Suomen maajoukkueessa torjuva Joronen siirtyi seuraan viime kauden päätteeksi.

HJK:sta Saksaan kesällä 2013 siirtynyt Pohjanpalo oli Leverkusenin sopimuspelaaja vuodesta 2016, mutta vietti useita jaksoja lainoilla eri seuroissa Saksassa. Viime kaudella Pohjanpalo oli lainapestillä turkkilaisessa Rizesporissa, jossa hän iski peräti 16 maalia Turkin Superliigassa.

Juttua päivitetty kello 18.07: Lisätty tieto seurasiirron vahvistumisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja