Jessie Diggins avautui Frida Karlssonin kanssa koetusta kohutilanteesta – ruotsalainen täysin eri linjoilla: "Yksimielistä raivoa on uskomatonta todistaa"

Yhdysvaltojen Jessie Diggins avautui blogissaan maastohiihdon Tour de Skillä Ruotsin Frida Karlssonin kanssa tapahtuneesta kohutilanteesta. Karlsson oli hiihtänyt Digginsin suksille ja kaatanut tämän Oberstdorfin sprintissä.

Karlssonin kiertue sai ennenaikaisen lopun, kun hän sai Digginsin kaatamisesta kolmen minuutin aikasakon. Diggins oli tapahtuneen jälkeen vähäsanainen, mutta avasi tuntemuksiaan blogissaan. 

– Minun oli rehellisyyden nimissä helppoa päästellä turhautumiseni ulos, kun koko maailmancup oli vihainen puolestani. Yksimielistä raivo on uskomatonta todistaa ja tunsin saaneeni todella paljon tukea kaikilta ympärilläni olleilta, Diggins kirjoitti.

Pekingin talviolympialaisten voittajasuosikkeihin ja Therese Johaugin kovimmaksi haastajaksi noussut Karlsson ei allekirjoita Digginsin kommenttia.

– Ei, en sanoisi niin. Olin vihainen itselleni ja hän varmaankin myös itselleen. Tein virheen ja sellaista tapahtuu. Etsin hänet ja pyysin todella anteeksi. Se kuulosti, että hän oli todella anteeksiantavainen, Karlsson sanoi Expressenille.

Karlsson ei usko, että vihaa olisi tullut kaikilta maailmancupissa kisaavilta.

– Ei. Tein virheen ja sprintin aikana tehdään monia päätöksiä. Tein väärän päätöksen ja jouduin vastaamaan siitä. En tiedä, että mitä muuta voisin sitten tehdä, Karlsson totesi.

Lue myös:

    Uusimmat