Jarno Pikkaraiselle unelma-alku HPK:ssa, Joakim Kemell jatkaa hurjaa lentoa – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

JYP tekee 2-3 maalin 1:25

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella isot katseet kääntyivät Hämeenlinnaan, missä Jarno Pikkarainen teki debyyttinsä HPK:n päävalmentajana. Pikkaraisen aikakausi sai mainion alun, kun HPK kaatoi Jukurit tyylipuhtaasti 4–0.

HPK tuli ryminällä keskiviikon Jukurit-otteluun. Kahdeksan ja puolen minuutin pelin jälkeen HPK oli jo kolmen maalin karkumatkalla. Tämä riitti Jukureiden päävalmentajalle Olli Jokiselle, joka vaihtoi Oskari Salmisen pois maalilta.

Miro Ruokonen napautti vielä toisessa erässä illan toisen osumansa. HPK:lle lopulta 4–0-voitto.

Porissa JYPin 17-vuotias huippulupaus Joakim Kemell oli jälleen loistoiskussa, kun hän ratkoi hurrikaanilaumalle 3–2-voiton Ässistä. Kemellin kauden seitsemäs osuma käänsi taiston JYPille. Voittomaali syntyi kolmannessa erässä ajassa 58.36.

17-vuotias hyökkääjä johtaa koko SM-liigan maalipörssiä.

Kouvolassa KooKoo ja Kärpät yltyivät todellisiin maalijuhliin. KooKoo näytti jo marssivan tyylikkääseen kotivoittoon, kun se karkasi toisen erän puolessa välissä 4–1-johtoon. Atte Ohtamaa ja Ville Leskinen toivat kuitenkin vieraat vielä maalin päähän.

Se ei riittänyt, vaan KooKoo pysyi edellä. Kotijoukkueelle lopulta 4–3-voitto.