Järjetöntä äijäruokaa: Oluella ja pekonilla friteeratut sipsit

Rasvaista ja kaloripitoista ruokaa tirskuva Dudefoods.com on jokaisen tosiäijän unelmasivusto.

Jos mielesi tekee mahdollisimman lihaisaa, suolaista ja rasvaista ruokaa, kannattaa vierailla amerikkalaisella Dudefoods.com -sivustolla. Tämä tosimiehille tarkoitettu ruokasivusto tarjoaa reseptejä hieman isompaan nälkään. Ja koska miehet ovat tunnetusti pekonin ja oluen ystäviä, pitävät reseptit useimmiten sisällään näitä nimenomaisia herkkuaineksia.

Suosituimpien reseptien joukkoon lukeutuvat muun muassa vohveleilla päällystetyt kanansiivet, pekonilla päällystetty mac & cheese -piirakka sekä hampurilainen, jonka leipäosuus on korvattu kokonaan pekonilla. Uusin resepti on kuitenkin vailla vertaansa: tosiäijät pääsevät nyt herkuttelemaan oluella ja pekonilla friteeratuilla Doritos-lastuilla.

– On olemassa tiettyjä reseptejä, joista pystyn ennustamaan etukäteen niiden olevan herkullisia. Mutta tämä ei ollut yksi niistä. En itse asiassa odottanut paljoakaan friteeratuilta Doritos-lastuilta, mutta nämä räjäyttivät pankin toden teolla. Lastut maistuivat ehkä kymmenen kertaa paremmilta kuin alun perin uskoin. Olin hieman huolissani, että maissilastut menettäisivät rapeutensa, mutta näin ei känyt, reseptin luoja Nick kommentoi.

Olut-pekonilastujen resepti on yksinkertainen: Sekoita saman verran jauhoja ja olutta keskenään, heitä frittitaikinaseoksen sekaan pekonin paloja, kasta maissilastut seoksessa ja friteeraa rasvassa. Samalla reseptillä voi tehdä myös oluella ja pekonilla friteerattua pekonia. Kokeile omalla vastuulla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja