Arsenalin lentokone syttyi tuleen kesken lähtöyrityksen

Jalkapallojätti Arsenalin kotimatka Mestarien liigan välierien ensimmäisestä osaottelusta sai pelottavan käänteen, kun joukkueen lentokone syttyi tuleen kesken lähtöyrityksen.

Wolfsburgia vastaan pelattu välierä päättyi 2-2-lukemiin. Kotimatkan koittaessa Arsenalin pelaajat joutuivat pelottavan tilanteen eteen lentokoneen moottorin sytyttyä tuleen kesken lähtöyrityksen. Lentokone jouduttiin evakuoimaan. The Sunin mukaan tulipalo aiheutui siitä, kun lintu oli lentänyt moottoriin.

– Se on tietenkin erikoinen tapahtuma. En ole koskaan kokenut vastaavaa, joten se hiukan shokeeraa. Siihen ei ollut valmistautunut ja oli tietynlainen pelkotila olemassa. Loppujen lopuksi kaikki meni hyvin ja mielestäni se ei ollut niin dramaattista, Arsenalin ruotsalaishyökkääjä Stina Blackstenius sanoi Expressenille.

Joukkue joutui jäämään Wolfsburgiin ylimääräiseksi yöksi. He pääsivät matkustamaan maanantaina takaisin Lontooseen. Mestarien liigan välierien toinen osaottelu pelataan viikon päästä maanantaina.

Arsenal taistelee myös tiukasti Englannin Superliigan voitosta. Joukkueessa pelaa Blacksteniuksen lisäksi monia muita tähtipelaajia, kuten Englannin Leah Williamson ja Beth Mead sekä Hollannin Vivianne Miedema.

Lue myös:

    Uusimmat