Jäikö Teknavin jakso näkemättä? Marcus Grönholmin upea ralliautokokoelma esittelyssä

Teknavin tv-ohjelman yhdeksännen tuotantokauden kahdeksannen jakson ensiesitys oli MTV3-kanavalla keskiviikkona 29.4. klo 22.40.

Jos missasit jakson, niin ei hätää. Jaksosta on luvassa kolme uusintaa: torstai klo 00.30 MTV3, lauantai klo 11.00 Sub ja sunnuntai klo 00.45 MTV3. Jakson voi myös katsoa Katsomo-palvelusta. Suora linkki lähetykseen löytyy tästä.

Teknavin kasijaksossa jatketaan Rally Legend -tunnelmissa. Kymmeniä tuhansia ihmisiä kerääntyy vuosittain San Marinoon ihastelemaan upeita ralliautoklassikkoja ja katsomaan kuljettajalegendoja tositoimissa. Kilpailun toisena päivänä Markku Alén lentää Lancia 037:lla entisaikojen malliin ja nousee taistelemaan kilpailun voitosta.

Moottoriurheilu on edelleen vahvasti läsnä myös Marcus Grönholmin elämässä. Rallin kaksinkertainen maailmanmestari vie ohjelman juontajan Hanna-Riikka Hosion ajelulle ja esittelee Teknaville myös upean autokokoelmansa.

Kovan kuskikattauksen kruunaa testikuljettaja Risto Virtanen, jonka käsittelyssä on tällä kertaa uudistunut Skoda Fabia.

Älyä voi lisätä kotiin nykyään kohtuu hinnalla. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tutustuu jaksossa älykodin uusiin mahdollisuuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat