Jade, 27, hämmästeli kotipihallaan lumeen piirrettyä symbolia ja julkaisi näkemästään videon somessa – seuraajat tiesivät välittömästi, että nainen on hengenvaarassa

0:41
Katso videolta: Tämä symboli kertoi naisen olevan todellisessa vaarassa.

Kanadan Newfoundlandissa sijaitsevassa St. John'sin kaupungissa asuva TikTok-käyttäjä huomasi kotipihallaan erikoisen lumeen piirretyn symbolin.

Lumeen oli kirjoitettu "1F".

27-vuotias Jade Jules hämmentyi erikoisesta näystä ja hän päätti julkaista videon symbolista omalla TikTok-kanavallaan.

Ei mennyt aikaakaan, kun Julesin sadat seuraajat säntäsivät kirjoittamaan symbolin todellisen merkityksen, joka ei ollut ilahduttavaa kerrottavaa.

"1F" (one female) tarkoittaa jengien keskuudessa, että kyseisessä talossa asuu yksi nainen. Symboli oli oletettavasti piirretty sen takia, että alueella partioivat jengit tietävät, mikä asunto voi olla helppo kohde rikoksille, kuten ryöstöille, seksikaupalle tai raiskaukselle.

Tiedosta kauhistunut Jules päätti ilmoittaa merkistä välittömästi poliisille. Hän päätti myös toistaiseksi jättää asuntonsa. Nainen asuu tällä hetkellä äitinsä luona.

– Tämä on ollut todella pelottavaa. En ole ollut kotona siitä asti, kun kauhistuin. Minulla ei ole aavistustakaan kuka sen teki ja miksi, Jules kertoo.

– Seuraajani todella pelastivat minut.

Katso yläpuolelta löytyvältä videolta, miltä symboli lumessa näytti.

Lähde: KameraOneLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja