Jaana Pelkosen kassi:

- kukkakaali - herkkusieni - paprika - mozzarella -juusto - aurajuusto - vuohenjuusto - tuorepapuja - tomaatti - banaani- viinirypäle

Harri Syrjäsen ja Jaana Pelkosen menu:

Pizza

2 palaa mozzarellaa tomaatti 5 papua basilikaa

pohjaan:

2 dl vehnäjauhoja 1/2 dl vettä 1 rkl oliiviöljyä 1 tl leivinjauhetta

Aloita pohjasta. Laita kaikki ainekset kulhoon ja veivaa taikinaksi. Jos löysää lisää jauhoja, jos kovaa lisää vettä. Muotoile pitsapohja ja grillaa molemmin puolin grillipannulla. Pilko täytteet ja asettele pohjan päälle ja kypsennä uunissa 9 min. 200 c:ssa.

Kukkakaali-vuohenjuustokeitto

1/2 kukkakaali 100 g vuohenjuustoa 0,3 dl maitoa 1 tl kuminan siemeniä

Laita kaikki ainekset paitsi kumina kattilaan ja keitä 19 min. Soseuta keitoksi. Lisää kuminan siemenet joukkoon.

Friteerattua banaania ja vuohenjuustoa, viinirypälekastike

friteeraustaikina:

2 dl vissyä 1 dl jauhoja 1/2 tl leivinjauhetta

kastike:1 dl sokeria 2 dl viinirypäleitä 1 dl punaviiniä 1 vanilja tanko

Paahda sokeri ja lisää rypäleet sekä punaviini. keitä kasaan 18 min. ja soseuta sekä siivilöi. Pyörittele banaanipalaset ja vuohenjuusto taikinassa sekä friteeraa kuumassa öljyssä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja