Mainos

Jaakko Pöyry mukaan sellutehtaan laajennushankkeeseen

Jaakko Pöyry Southern Africa Ltd osallistuu Mondi Ltd:n Etelä-Afrikassa sijaitsevan Richards Bayn sellutehtaan laajennushankkeeseen. Toimeksiannon arvo on 15 miljoonaa euroa.

Toimeksianto sisältyy toissa päivänä julkaistuun ensimmäisen neljänneksen tilauskantaan. Jaakko Pöyry Southern Africa kuuluu Jaakko Pöyry Groupin Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmään.

Toimeksiannon toteutusta varten Jaakko Pöyry on solminut yhteistyösopimuksen Murray & Roberts Engineering Solutions yhtiön kanssa, joka kuuluu Etelä-Afrikan suurimpaan pörssilistattuun suunnittelu- ja rakennusyritykseen.

Jaakko Pöyryn ja Murray & Robertsin sopimuksen kokonaisarvo on noin 30 miljoonaa euroa, josta Jaakko Pöyryn palvelujen osuus on puolet. Yhteistyön piiriin kuuluvat sellutehtaan laajennushankkeen projektinjohto sekä suunnittelu-, hankinta- ja rakennusvalvontapalvelut.

Uudistetun tehtaan tuotanto käynnistyy vuoden 2005 alkupuolella.

Jaakko Pöyry toimi pääsuunnittelijana myös Mondin Richards Bayn ensimmäisessä sellutehdasprojektissa vuonna 1984.

Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmä käyttää liikenimeä Jaakko Pöyry. Sen liikevaihto oli viime vuonna 175 miljoonaa euroa. Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmällä on toimistoja 18 maassa ja se työllistää 2 150 henkilöä maailmanlaajuisesti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.