Interpolin etsimä suurvoittaja pidätettiin Brasiliassa – epäillään kovista rikoksista

Argentiinalainen golfsuuruus Angel Cabrera on pidätetty Brasiliassa. Golfchannel.comin mukaan Cabrera odottaa luovutusta kotimaahansa vastaamaan lukuisiin rikosepäilyihin.

Brasilian poliisi pidätti Cabreran torstaina Rio de Janeirossa hyvämaineisella asuinalueella. Poliisi ei nimennyt pidätetyn henkilöllisyyttä, mutta nimettömät poliisilähteet vahvistivat uutistoimisto AP:lle, että kyseessä oli Cabrera. Cabrera oli Kansainvälisen rikospoliisijärjestön Interpolin etsintäkuuluttama.

Poliiisin mukaan pidätysmääräyksen oli antanut brasilian oikeuslaitos. Mies pidetään pidätettynä, kunnes hänet siirretään Argentiinaan.

Kotimaassaan Cabreraa odottavat lukuisat rikosepäilyt. Häntä epäillään pahoinpitelystä, varkaudesta, laittomasta uhkauksesta ja virkavallan halventamisesta.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosien 2016-2020 välisenä aikana.

Golf Channelin mukaan argentiinalaismediat kertoivat aiemmin tammikuussa Cabreran entisen vaimon nostaneen kaksi oikeusjuttua Cabreraa vastaan. Cabreran toinen entinen puoliso väittää Cabreran lyöneen ja ughkailleen häntä ja yrittäneen ajaa hänen ylitseen autollaan vuonna 2016.

Cabreran golfura on viime vuoden ollut laskussa, mutta aiempina vuosina on tullut menestystä. Cabreran tililtä löytyy kaksi suurvoittoa, vuoden 2007 US Openin ja vuoden 2009 Mastersin mestaruudet. Lisäksi hän on voittanut yhden kilpailun PGA-kiertueella ja neljä kilpailua Euroopan kiertueella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja