Inter koki tuskaisen tappion Helsingissä, tähtipelaaja Petteri Forsell tylytti omiaan – "Paskahousuja oltiin"

Haka kaatoi miesten jalkapalloliigassa vain 306 katsojan edessä Interin 2–0. Sunnuntain ottelu pelattiin turkulaisten kakkosvarakentällä Helsingissä tekonurmella, johon koskilaiset tutustuivat kymmenen päivää aiemmin Honkaa vastaan.

– Vaikea sanoa, ei vaan uskallettu jotenkin. En tiedä miksi. Paskahousuja oltiin, Interin dynamo Petteri Forsell noitui.

Alussa maalipaikat tasattiin, mutta Hakan terävyys ratkaisi. Valkopaitojen Salomo Ojala tarjoili rankkarirajan kulmauksesta passin pilkun eteen, josta uusiseelantilainen kärki Logan Rogerson ohjasi volleyn verkkoon.

Inter hallitsi ajoittain, kiitos usein Forsellin rakentelun ja keskitysten. Tommi Jyryn nousu päättyi laukaukseen pilkun takaa, mutta Hakan maalivahti Aatu Hakala ylsi huippupelastukseen 36. minuutilla.

Turkulaisten pistetavoittelu hankaloitui 70. minuutilla Hakan Stavros Zarokostasin syöttöalustuksen takia. Toisesta aallosta rynninyt Seth Saarinen puski komeasti takatolpalta karkumatkan kahden maalin kokoiseksi.

– Puolustimme hyvin. Ja teimme paikoistamme maalit. Kyllä vähän vaikutti aiempi vierailu tänne, sillä Honka-pelin lopusta jäi hyvä fiilis, josta se jatkui, Hakan Saarinen kiteytti.