Iivo Niskanen mitalitaistelussa vielä viimeisellä kierroksella – uran parhaalla yhdistelmäkisalla neljänneksi

Iivo Niskanen odottaa jo malttamattomana pääsyä MM-hiihtojen starttiviivalle 1:52
Videolla Iivo Niskasen kommentteja ennen ensimmäistä hiihtoa Seefeldissä.

Iivo Niskanen on sijoitunut neljänneksi miesten 30 kilometrin yhdistelmäkisassa . MM-kultaa otti Norjan Sjur Röthe.

Niskanen oli pitkään mukana kärkijoukossa. Viimeisellä kierroksella Niskanen ei pystynyt enää vastaamaan, kun kärkikolmikko kiristi tahtia.

Neljäs sija oli Niskaselle uran paras suoritus MM-tasolla yhdistelmäkisoissa. Eroa kisan voittajaan Rötheen tuli lopulta 12,3 sekuntia.

Matkan varrella Niskanen koki muun muassa ylimääräistä draamaa, kun hänen suksi osui norjalaisen huoltajan jalkaan juomapisteellä.

Hopealle hiihti Venäjän Aleksandr Bolshunov ja pronssille Norjan Martin Johnsrud Sundby.

Muista suomalaisista Matti Heikkinen oli 12:s (+1.48,6), Perttu Hyvärinen 23:s (+3.37,3) ja Antti Ojansivu 33:s (+4.43,7).